ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ο Μπενίτεθ παραδίδει μάθημα… επικής ανατροπής στη Λίβερπουλ!

Ο πρώην τεχνικός της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης, Ράφα Μπενίτεθ, δεν ξεγράφει από τώρα τους "κόκκινους" όσον αφορά την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μπενίτεθ παραδίδει μάθημα… επικής ανατροπής στη Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ τον Μάιο του 2005 στον τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μίλαν πραγματοποίησε μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία των ανατροπών! Οι “reds” έχαναν 3-0 στο ημίχρονο. Όμως, στο τέλος και μετά από πολλές… περιπέτειες όχι απλά ισοφάρισαν, οδηγώντας το ματς στην παράταση και μετά στα πέναλτι.

Αλλά εν τέλει κατάφερα να σηκώσουν στον ουρανό της Κωνσταντινούπολης την “κούπα με τα μεγάλα αυτιά”. Αυτά πριν αρκετά χρόνια. Τώρα όμως, τι γίνεται; Μπορούν οι Άγγλοι να φέρουν και πάλι τα πάνω- κάτω στην Ευρώπη στη ρεβάνς του 3-1 με τη Ρεάλ Μαδρίτης;

Φυσικά και μπορούν! Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο άνθρωπος που έζησε από κοντά το “θαύμα της Κωνσταντινούπολης”, Ράφα Μπενίτεθ. Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος έχει περάσει και από τη “βασίλισσα”, θεωρεί ότι ένα γρήγορο γκολ από τους “κόκκινους” φτάνει για να βάλει… φωτιά στο ματς του “Άνφιλντ”.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ο Μπενίτεθ πιστεύει πολύ στη Λίβερπουλ! 

Ο Μπενίτεθ πιστεύει πολύ στη Λίβερπουλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά την εντός έδρας νίκη επί της Λίβερπουλ, επικράτησε και της Μπαρτσελόνα. Οι “μερένχες” προέρχονται από ένα πολύ καλό και δυνατό σερί. Όμως, αυτό δεν ανησυχεί ιδιαιτέρως τον Ράφα Μπενίτεθ, ενόψει της ρεβάνς.

Ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί ότι οι “reds” έχουν την ποιότητα και την κλάση να πετύχουν πρώτοι ένα γκολ, χωρίς να δεχτούν κάποιο και να βάλουν… δύσκολα στη “βασίλισσα”.

“Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Με λεπτές ισορροπίες. Αν πετύχεις ένα γκολ είσαι και πάλι μέσα στο κόλπο της πρόκρισης. Ακόμη και μετά το 60ο λεπτό μπορεί να αλλάξουν πολλά. Για εμένα το σημαντικό είναι η Λίβερπουλ να μην έχει καθόλου άγχος στο παιχνίδι της.

Οι παίκτες της δεν πρέπει να βιάζονται. Ούτε να κάνουν βεβιασμένες κινήσεις. Πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Η Λίβερπουλ έχει ποιοτικούς παίκτες  και σίγουρα ένα γκολ θα έρθει.

Το πιο σημαντικό για τη Λίβερπουλ είναι να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Πρέπει να τα δώσουν όλα οι παίκτες της και να παίξουν όσο πιο δυνατά και επιθετικά γίνεται. Δυστυχώς, για εκείνους δεν θα υπάρχει κόσμος στις εξέδρες, προκειμένου να τους δώσει επιπλέον ώθηση.

Με την εμπειρία που έχω όλα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αν υπήρχε κόσμος στο “Άνφιλντ”, μιας και οι οπαδοί της Λίβερπουλ μεταδίδουν το πάθος τους στους παίκτες και εκείνοι παίζουν ακόμα καλύτερα. Δεν υπάρχει αμφιβολία επ’ αυτού”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ