ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτά χέρια τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Χλωμό το μέλλον του Κεσί στη Μίλαν!

Η Μίλαν θέλει να κρατήσει τον Κεσί στην ομάδα και να του ανανεώσει το συμβόλαιο, αν όμως δεν ανεβάσει την πρότασή της, τότε ο παίκτης δεν θα πει το ναι.

Χλωμό το μέλλον του Κεσί στη Μίλαν!

Μετά την πολύ καλή σεζόν που κάνει φέτος η Μίλαν, σε σύγκριση ειδικά με το παρελθόν, και τις κακές συνεχόμενες χρονιές, Οι Ροσονέρι θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τα καλά κομμάτις του φετινού παζλ και να τα εμπλουτίσουν με ποιοτικές προσθήκες. Η ομάδα πλέον ξέρει που βαδίζει. Ξέρει ποιους παίκτες πρέπει να εμπιστευτεί και πάνω σε αυτούς θέλει να χτίσει μία ομάδα που να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική. Για αυτόν τον λόγο ανανέωσε και ο Ζλάταν Ιμραϊμοβιτς. Για αυτόν τον λόγο η Μίλαν παλεύει να ανανεώσει ο Ντοναρούμα. Στο ίδιο πλαίσιο, η Μίλαν θα προσπαθήσει να ανανεώσει το συμβόλαιο και του Κεσί.

Ο παίκτης είναι πολύ σημαντικός για τη λειτουργία της ομάδας και στηρίζει το κέντρο της. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2022. Επομένως στην ομάδα εξετάζουν πολύ σοβαρά την ανανέωσή του για τα επόμενα χρόνια. Σε συνδυασμό με τους ήδη υπάρχοντες ποδοσαιριστές, στη Μίλαν πιστεύουν ότι με τον Κεσί θα δέσουν μία καλά δουλεμένη ομάδα.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Χλωμό το μέλλον του Κεσί στη Μίλαν!

Στη Μίλαν ξέρουν ότι αν δεν ανανεωθεί σύντομα το συμβόλαιο του Κεσί, τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Με έναν χρόνο να απομένει για να λήξει, είναι πολύ πιθανό να τον χάσει ακόμα και τσάμπα. Για αυτό, οι εξελίξεις θα τρέξουν άμεσα. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, αν ο Κεσί δεν ανανεώσει μέσα στους επόμενους μήνες θα πουληθεί το καλοκαίρι.

Χαμηλή η πρόταση για Κεσί

Η Μίλαν έχει κάνει ήδη πρόταση στον παίκτη, έναντι 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Εκείνος θεωρεί ότι η πρόταση είναι πολύ χαμηλή και δεν αντιπροσωπεύει την προσφορά του στην ομάδα. Οπότε έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να δεχτεί τέτοιου είδους προσφορές. Αν η Μίλαν δεν ανέβει, τότε το καλοκαίρι θα υπάρξουν εξελίξεις. Εξελίξεις που θα σημαίνουν μεταγραφική κίνηση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ