Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Έχουμε ξεκινήσει να χτίζουμε την ιστορία της Σίτι»
Μάντσεστερ Σίτι

«Έχουμε ξεκινήσει να χτίζουμε την ιστορία της Σίτι»

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, υποστήριξε ότι η ομάδα του έχει αρχίσει να χτίζει τη δικιά της ιστορία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

15.04.2021 | 15:26

Η Μάντσεστερ Σίτι προκρίθηκε για 2η φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα επικράτησε της Ντόρτμουντ στη ρεβάνς και θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μετά την πρόκριση, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, έπλεε σε πελάγη ευτυχίας. Ήταν η πρώτη φορά για εκείνον που προκρίνεται στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ από το 2016. Τις επόμενες 4 φορές αποκλείστηκε ως προπονητής των «πολιτών» στα προημιτελικά (3) και στη φάση των «16» (1).

«Αισθάνομαι απίστευτα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον πρόεδρο, τους οπαδούς, τους παίκτες μας. Είναι η 2η φορά στην ιστορία του συλλόγου που περνάμε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έχουμε μεγάλη ιστορία αλλά έχουμε ξεκινήσει να την χτίζουμε. Αυτή τη στιγμή δε θέλω να σκέφτομαι ούτε για ένα δευτερόλεπτο την Παρί. Θέλω να πανηγυρίσω. Να δειπνήσω με την υπόλοιπη ομάδα και το προπονητικό επιτελείο. Δε ξέρω τι κρασί θα πιούμε αλλά σίγουρα θα συνοδευτεί από κρασί».

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Ο Γκουαρντιόλα έβγαλε όλη την πίεση από μέσα του

Ο Ισπανός κόουτς μίλησε για «προσωπικότητα» που έβγαλε η ομάδα του. Επίσης, έβγαλε όλο το παράπονό του για την πίεση που αισθάνεται στα νοκ άουτ παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ήμασταν υπέροχοι εκτός από το πρώτο 10λεπτο που ήταν καλύτεροι. Ο τρόπος που παίξαμε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν υπέροχος. Δείξαμε χαρακτήρα και είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία Αυτή η διοργάνωση είναι ωραία αλλά την ίδια στιγμή είναι άδικη διότι αν αποκλειστούμε, τότε όλη η σεζόν είναι μία αποτυχία παρόλο που επί 11 μήνες παίζουμε για την Πρέμιερ Λιγκ και για διάφορα Κύπελλα» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version