Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μια ντουζίνα χρόνια από την οβίδα του Κριστιάνο στο «Ντραγκάο»! (vid)
Retro Stories

Μια ντουζίνα χρόνια από την οβίδα του Κριστιάνο στο «Ντραγκάο»! (vid)

Πριν ακριβώς δώδεκα χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε μια ανεπανάληπτη γκολάρα με σουτ σε ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Πόρτο.

15.04.2021 | 14:51

Γυρνάμε πίσω στο 2009 όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδινε τις τελευταίες του παραστάσεις ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μιας και το καλοκαίρι εκείνο πήρε μεταγραφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μια από αυτές ήταν στις 15 Απριλίου εκείνης της χρονιάς. Ήταν ο δεύτερος αγώνας για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ κι αντίπαλος της Γιουνάιτεντ ήταν η Πόρτο.

Οι «δράκοι» στο πρώτο ματς του «Ολντ Τράφορντ» είχαν αποσπάσει ισοπαλία 2-2 που τους έδινε μικρό προβάδισμα. Αν δεν έχαναν στην έδρα τους, θα απέκλειαν την τότε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Αλλά, ο Κριστιάνο είχε άγριες διαθέσεις…

Μόλις στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης του «Ντραγκάο» ο CR7 εξαπέλυσε έναν κεραυνό τινάζοντας τα δίχτυα του Χέλτον. Η γκολάρα του Ρονάλντο έχει μείνει στην ιστορία ως το κορυφαίο γκολ εκείνης της διοργάνωσης. Όχι μόνο αυτό μάλιστα, μιας και πήρε το βραβείο Puskas ως το πιο εντυπωσιακό τέρμα ολόκληρης της χρονιάς!

Κάπως έτσι η Γιουνάιτεντ νίκησε 1-0 στην Πορτογαλία και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Έφτασε μέχρι τον τελικό για να υπερασπιστεί το στέμμα της. Αλλά η Μπαρτσελόνα με δυο γκολ των Μέσι και Ετό πήρε το τρόπαιο στον τελικό της Ρώμης…

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version