ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Ο Χάαλαντ ονόμασε 7 καλύτερους στράικερ από εκείνον

Ο 20χρονος στράικερ της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ, ονόμασε 7 στράικερ που θεωρεί καλύτερους από εκείνον αυτή τη στιγμή.

Ο Χάαλαντ ονόμασε 7 καλύτερους στράικερ από εκείνον

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποτελεί το μεγάλο πυροβολικό της Ντόρτμουντ και έναν από τους καλύτερους στράικερ στον κόσμο. Ήδη σε ηλικία 20 χρονών έχει πετύχει 98 γκολ και έχει μοιράσει 26 ασίστ στην συλλογική του καριέρα. Με τους Βεστφαλούς έχει σπάσει όλα τα κοντέρ φέτος μετρώντας 33 γκολ σε 35 συμμετοχές σε όλες τις αναμετρήσεις. Δε θα ήταν υπερβολή πούμε ότι ανήκει στους 3 κορυφαίους στράικερ στον κόσμο μαζί με τον Λεβαντόφσκι και τον Κέιν.

Παρ όλα αυτά, ο Νορβηγός φορ σε πρόσφατη συνέντευξη του, που έδωσε σε μέσο της πατρίδας του, φαίνεται πως διαφωνεί με την άποψη αυτή. Ειδικότερα, ονόμασε 7 φορ που θεωρεί καλύτερους από εκείνον.

Από την 7άδα, φυσικά, δεν έλειπαν οι συνήθεις ύποπτοι, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο, οι υπόλοιποι 5 επιθετικοί αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ. Πρόκειται για τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (Άρσεναλ), τον Χάρι Κέιν (Τότεναμ), τον Σέρχιο Αγκουέρο (Μάντεστερ Σίτι), τον Ρομπέρτο Φιρμίνο (Λίβερπουλ) και τον Τίμο Βέρνερ (Τσέλσι).

O Χάαλαντ τόνισε πάντως, ότι θα υποστήριζε τον εαυτό του να ηγηθεί ενός μεγάλου ματς μπροστά από κάθε άλλο παίκτη. Ωστόσο, αυτοί οι 7 σύμφωνα με εκείνον αξίζουν προς το παρόν να βρίσκονται πάνω από εκείνον

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Χάαλαντ

Ο Χάαλαντ ξέχασε τεράστια ονόματα

Ο άσος της Ντόρτμουντ δε συμπεριέλαβε στους 7 στράικερ που θεωρεί ανώτερους του αυτή τη στιγμή της καριέρας του ορισμένα μεγάλα ονόματα.

Αρχικά, τον πολύπειρο φορ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Λουίς Σουάρεζ, ο οποίος έχει σκοράρει 19 γκολ φέτος στη La Liga. Δεύτερον, τον Κιλιάν Εμπαπε. Τον άνθρωπο με τον οποίο αναμένεται να έρχεται αντιμέτωπος για την κατάκτηση της χρυσής μπάλας στο όχι και πολύ μακρινό μέλλον. Μία ακόμη ηχηρή απουσία είναι αυτή του Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο έχει αναλάβει μόνος του το φορτίο του σκοραρίσματος.

Όσον αφορά τον Λιονέλ Μέσι, προφανώς δεν τον θεώρησε κλασσικό «εννιάρι». Εξάλλου, ο Μέσι κάνει πολλά παραπάνω από αυτά που κάνει ένα φορ στο γήπεδο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ