ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αποκάλυψε το μέλλον του ο Γκουαρντιόλα – Η μεγάλη ανησυχία!
Τεν Χαγκ: «Όλοι οι παίκτες θέλουν να έρθουν στην Γιουνάιτεντ! Και χωρίς Champions League»
«Τσάκισε» την αδιάφορη Μίλαν η Τορίνο και θέλει να γίνει Ευρωπαία! (vid)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόβλεψε την αυριανή πρωταθλήτρια Αγγλίας (vid)
ΚΑΘΕ γκολ που γλίτωσε το αήττητο της Λεβερκούζεν στο 90φεύγα! (vid)
Εξωπραγματική γκολάρα του Ροντρίγκες στην πρώην του, τη Μίλαν! (vid)
«Ο Αλέγκρι γνώριζε πως δεν ταιριάζει στη Γιουβέντους»!
Ήδη σε επαφές με «γίγαντα» ο Ντε Ζέρμπι!
Προκαλούν οι οπαδοί της Φιορεντίνα: «Αθήνα 29/5, έτοιμοι για κόλαση»
Ο… νόμος του Μέρφι: Στην Championship μετά από 25 χρόνια η Όξφορντ, «πάτησε» την Μπόλτον! (vid)
«Προβιβάστηκε» στο Champions League η Αταλάντα και διψά να τιμωρήσει τη Λεβερκούζεν! (vid)
Ο Βενγκέρ συναντήθηκε με τους γονείς του Μπαπέ για να τον πάρει στην Άρσεναλ!
«Η… απάτη της Τσέλσι θα γίνει κορυφαίος στην Premier League»!
Οι φίλοι της Σέλτικ αποχαιρέτισαν τον Χαρτ με ΕΠΙΚΟ κορεό! (vid)
Η Ρεάλ θέλει να «κλέψει» τον αστέρα της Λίβερπουλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Μπαίνει… σφήνα για Βαράν η Τσέλσι!

Ο Ραφαέλ Βαράν αποτελεί τον εκλεκτό του Τόμας Τούχελ για την άμυνα της Τσέλσι και οι «μπλε» ετοιμάζουν κίνηση για την απόκτηση του.

Μπαίνει… σφήνα για Βαράν η Τσέλσι!

Χωρίς καμία αμφιβολία ο Ραφαέλ Βαράν έπαιξε τον δικό του ρόλο στις επιτυχίες της Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια. Όντας πλέον στη 10η σεζόν του στη «βασίλισσα» ο Γάλλος στόπερ έχει ζήσει μαζί της τα πάντα. Μετράει συνολικά 18 τίτλους με τους Μαδριλένους, όντας σχεδόν σε όλους βασικό κομμάτι. Πάντοτε δίπλα στον Σέρχιο Ράμος, στο κέντρο της άμυνας. Το δίδυμο τους ήταν αυτό που δέσποζε μπροστά από την εστία της ισπανικής ομάδας. Βέβαια, οι τελευταίες δύο σεζόν του 27χρονου ποδοσφαιριστή δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Τα λάθη του έχουν αυξηθεί, ενώ αρκετές φορές χάνεται στις τοποθετήσεις του.

Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως ο ίδιος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους στόπερ στον πλανήτη. Γι’ αυτόν τον λόγο, άλλωστε, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του και να τον «δέσει». Με τη συμφωνία τους να λήγει το καλοκαίρι του 2022, στις τάξεις της «βασίλισσας» θέλουν να προσέχουν για να έχουν. Κι αυτό γιατί ξέρουν πως ο Βαράν έχει πολλούς… μνηστήρες, που θα κινηθούν αν δεν ανανεώσει. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμοιαζε το φαβορί για την απόκτηση του. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Κρίστιαν Φαλκ, η Τσέλσι έχει μπει πολύ δυναμικά στο… κόλπο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Βαράν

Βαράν, ο εκλεκτός του Τούχελ για την άμυνα της Τσέλσι

Όπως αναφέρει ο Γερμανός δημοσιογράφος, ο Τόμας Τούχελ θέλει να ενισχύσει την άμυνα των «μπλε» το καλοκαίρι. Ψάχνει ένα αμυντικό για να «χτίσει» τα μετόπισθεν πάνω του και ο Βαράν μοιάζει ιδανικός στο πλάνο του. Γι’ αυτό κι έχει πείσει τη διοίκηση των Λονδρέζων να κάνει ό,τι μπορεί για να τον αποκτήσει. Βέβαια, αυτό θα κριθεί και από το αν ο Γάλλος στόπερ ανανεώσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εφόσον, δε βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, τότε σίγουρα τα πράγματα θα απλοποιηθούν. Κι αυτό γιατί είναι κάτι παραπάνω από προφανές πως στις τάξεις της «βασίλισσας» δεν θα θέλουν να τον χάσουν χωρίς κάποιο αντίκρισμα. Οπότε, θα ακούσουν πολύ πιο εύκολα προτάσεις για εκείνον το φετινό καλοκαίρι. Πιθανώς και μειώνοντας αρκετά τις απαιτήσεις τους. Αυτό σημαίνει πως όλα θα κριθούν από τις διαπραγματεύσεις Βαράν και Ρεάλ. Το αποτέλεσμα τους θα κρίνει και το μέλλον του 27χρονου στόπερ που μπορεί να τον κάνει και κάτοικο Αγγλίας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ