Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Σφαλιάρα” από Μπάγερν στον Φλικ για τις δηλώσεις του!
Μπάγερν Μονάχου

“Σφαλιάρα” από Μπάγερν στον Φλικ για τις δηλώσεις του!

Η Μπάγερν Μονάχου εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της όσον αφορά το μέλλον της με τον Χάνσι Φλικ.

18.04.2021 | 15:16

Ο Χάνσι Φλικ το λέει όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Δεν έχει πρόθεση να συνεχίσει στην Μπάγερν Μονάχου. Ο Γερμανός τεχνικός θέλει να κλείσει όσο πιο άμεσα γίνεται τον κύκλο του τους Βαυαρούς.

Ειδικά μετά τον αποκλεισμό από την Παρί Σεν Ζερμέν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρόλα αυτά ο Φλικ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα ως το καλοκαίρι του 2023. 

Γι’ αυτό το λόγο και η πρωταθλήτρια Γερμανίας, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της, φρόντισε να επαναφέρει στην πραγματικότητα και την τάξη τον Φλικ. Μιας και τόνισε με κάπως αυστηρό τρόπο πως πρέπει σε πρώτη φάση να τιμήσει το συμβόλαιό του και σε δεύτερη ότι θα υπάρξουν συζητήσεις όταν περάσουν τα επόμενα τρία ματς.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπάγερν Μονάχου:

“Το απόγευμα του Σαββάτου (17/4) ο Χάνσι Φλικ έκανε κάποιες δημόσιες δηλώσεις, όπου μέσω αυτών έκανε γνωστό ότι δεν θα παραμείνει στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, μετά το φετινό καλοκαίρι.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να επισημάνουμε και να τονίσουμε στον κ. Φλικ ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου που έχει ισχύ ως και το καλοκαίρι του 2023.

Νωρίτερα τη φετινή σεζόν ο κ.Φλικ ενημέρωσε τη διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου ότι δεν έχει πρόθεση να παραμείνει στην ομάδα. Παρόλα αυτά εμείς από την πλευρά μας του γνωστοποιήσαμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε καμία δήλωση και να πάρουμε καμία απόφαση πριν περάσουν τα ματς με τη Βόλφσμπουργκ, την Μπάγερ Λεβερκούζεν και τη Μάιντς. Μιας και η ομάδα θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη γι’ αυτά τα ματς.

Μόλις περάσουν αυτοί οι αγώνες τότε θα υπάρξει νέος κύκλος επαφών με τον κ. Φλικ, ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version