ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

Η UEFA θέλει άμεσο αποκλεισμό των «σχισματικών»!

Στις τάξεις της UEFA είναι θυμωμένοι με τη δημιουργία της European Super League και σκέφτονται μέχρι και την άμεση αποβολή των 12 ομάδων από τις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας.

Η UEFA θέλει άμεσο αποκλεισμό των «σχισματικών»!

Η είδηση της δημιουργίας της European Super League από χθες το βράδυ (18/4) κάνει το γύρο του κόσμου. Οι περισσότερες εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια κλειστή λίγκα. Ήδη δώδεκα ομάδες έβαλαν την υπογραφή τους στη δήλωση συμμετοχής. Μίλαν, Άρσεναλ, Ατλέτικο, Τσέλσι, Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Γιουβέντους, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ και Τότεναμ εντάχθηκαν ως ιδρυτικά μέλη. Μερικές εξ αυτών των ομάδων βέβαια συμμετέχουν ακόμα στις διοργανώσεις της UEFA τη φετινή σεζόν.

Οπότε, η αντίδραση της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ήταν κάτι που άπαντες περίμεναν. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «International Sport Press Association», στις τάξεις της UEFA είναι πραγματικά εξαγριωμένοι και αποφασισμένοι να σταθούν με κάθε τρόπο απέναντι στη European Super League. Έτσι, σκέφτονται ήδη τα επόμενα βήματα τους. Πως θα αντιμετωπίσουν τη συγκεκριμένη «αποσχιστική» προσπάθεια, αλλά και τι θα συμβεί με τις 12 ομάδες. Μάλιστα, όπως τονίζεται, υπάρχει σκέψη άμεσου αποκλεισμού τους από τις φετινές διοργανώσεις.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; UEFA

Η UEFA τους πετάει εκτός και τους παίρνει τα τιμητικά σήματα

Πέντε από τις 12 ομάδες της European Super League (Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Άρσεναλ) συνεχίζουν σε Champions League και Europa League, όντας στα ημιτελικά. Στην UEFA θέλουν να τους πετάξουν εκτός και να συνεχίσουν τη διοργάνωση με τις υπόλοιπες ομάδες. Αυτό, πρακτικά, αν συμβεί θα δώσει αυτόματα τον τίτλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Παρί Σεν Ζερμέν, που μέχρι στιγμής είναι εκτός European Super League, από επιλογή της. Από την άλλη στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση στην Ευρώπη, θα οδηγηθούμε σε τελικό Βιγιαρεάλ-Ρόμα.

Παράλληλα, βέβαια, στις τάξεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θέλουν να κάνουν μια ακόμα κίνηση. Πιο συμβολική μεν, αλλά σαφέστατα μια που θα πλήξει το πρεστίζ των ομάδων και την ιστορία τους. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το «International Sport Press Association», η UEFA θα αξιώσει και την αφαίρεση του τιμητικού σήματος από τις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν και Λίβερπουλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ