ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βαλένθια

Βαλένθια: “Αφήστε τις μικρές ομάδες να ονειρευτούν!”

Θέση για όλα όσα συμβαίνουν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τις τελευταίες ώρες πήρε η Βαλένθια με επίσημη ανακοίνωσή της μέσω της ιστοσελίδας της.

Βαλένθια: “Αφήστε τις μικρές ομάδες να ονειρευτούν!”

Η Βαλένθια είναι μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ισπανίας. Ναι μεν οι “νυχτερίδες” μπορεί να μην έχουν κατακτήσει πρόσφατα ούτε το πρωτάθλημα, ούτε το Τσάμπιονς Λιγκ (ακόμα θυμόμαστε τους δύο χαμένους τελικούς το 2000 και το 2001), αλλά η γνώμη τους μετράει. Όπως και να το κάνει κανείς.

Οι Ισπανοί θέλησαν μέσω ανακοίνωσής τους να πάρουν θέση για όλα όσα πρόκειται να συμβούν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αν και εφόσον γίνει πραγματικότητα και ξεκινήσει να “τρέχει” η νέα ευρωπαϊκή λίγκα.

Πόσο πολύ θα χαλάσει το ισπανικό ποδόσφαιρο. Όχι μόνο στο κομμάτι των πόρων και των εσόδων, αλλά και γενικότερα θα χάσει την “άγρια ομορφιά” του, όπως θα συμβεί και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν και εφόσον οι 15 ομάδες αποχωρήσουν από αυτό.

Μία ανακοίνωση που δεν μιλάει μόνο με τη λογική. Αλλά και κατά ένα μεγάλο κομμάτι της έχει να κάνει με το συναίσθημα!

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βαλένθια:

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βαλένθια:

“Η Βαλένθια, αλλά και η Λα Λίγκα είναι ενάντια στην κίνηση μιας ξεχωριστής λίγκας για την ελίτ του ποδοσφαίρου. Μία διοργάνωση που κάνει ανοιχτή επίθεση στις αρχές του ανταγωνισμού, αλλά και της ευγενούς άμιλλας που είναι η καρδιά του αθλητισμού, αλλά και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Μέχρι και σήμερα οι οπαδοί όλων των ομάδων στην Ευρώπη έκαναν όνειρα για τις ομάδες τους. Ότι όσο μικρές ή μεγάλες και αν είναι μπορούν κάποια στιγμή να κατακτήσουν την κορυφή της Ευρώπης. Να κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ. Τόσο η Βαλένθια όσο και η Λα Λίγκα πρόκειται να υπερασπιστούν μέχρι τέλους αυτό το δικαίωμα.

Η Λίγκα με τις 12 ομάδες σκοτώνει και καταστρέφει αυτό το όραμα. Αυτό το όνειρο και κλείνει την πόρτα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στους “μικρούς” και το κάνει προνόμιο μόνο για τους “μεγάλους”.

Η νέα Λίγκα που θέλουν μερικοί να φτιάξουν δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα εγωιστικό δημιούργημα που θέλει να κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους. Μία τέτοια κίνηση θα υπονομεύσει το ποδόσφαιρο σαν παιχνίδι και θα κάνει κακό στο μέλλον τόσο στο ίδιο το άθλημα όσο και στη Λα Λίγκα και στις ομάδες που βρίσκονται σε αυτή.

Όλα αυτά και άλλα περισσότερα είναι ικανά να φέρουν τρομακτικές οικονομικές συνέπειες. Όχι μόνο στο ισπανικό ποδόσφαιρο, αλλά και στην υπόλοιπη ισπανική κοινωνία. Από την πλευρά μας κάνουμε ξεκάθαρο ότι στόχος μας είναι να προστατέψουμε τόσο το συμφέρουν του ισπανικού ποδοσφαίρου, όσο και γενικά το άθλημα”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ