ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Ο Σάντρο κουβάλησε στις πλάτες του τη Γιουβέντους (vid)

Τα 2 προσωπικά τέρματα του Άλεξ Σάντρο βοήθησαν τη Γιουβέντους να επιβληθεί της Πάρμα με 3-1 στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Serie A.

Ο Σάντρο κουβάλησε στις πλάτες του τη Γιουβέντους (vid)

Στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Serie A, η Γιουβέντους υποδέχτηκε την Πάρμα στο Τορίνο. Παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, η «μεγάλη κυρία» κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να επιβληθεί με 3-1. Οι «μπιανκονέρι» δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσής αλλά η διαφορά ποιότητας έπαιξε το σημαντικότερο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι, οι «μπιανκονέρι» έφτασαν τους 65 βαθμούς και την 3η θέση. Ακριβώς πίσω τους βρίσκεται η Αταλάντα με 64 βαθμούς και έναν αγώνα λιγότερο.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Γιουβέντους πίεζε για ένα γρήγορο γκολ αλλά ο Κριστιάνο δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντινή απόσταση στο 7ο λεπτό. Οι «μπιανκονέρι» κυκλοφορούσαν τη μπάλα παράλληλα, ψάχνοντας τρόπους να βρουν ένα κενό απέναντι σε μία οργανωμένη άμυνα.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η Πάρμα «πάγωσε» τους γηπεδούχους. Ειδικότερα, ο Μπρούγκμαν με μία αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 στο 24ο λεπτό.

Η Γιουβέντους έκανε πολλά αβίαστα λάθη στην προσπάθειά ανάπτυξή της, με αποτέλεσμα να χαλάνε πολλές επιθέσεις της. Ωστόσο, προσπαθούσε με σέντρες και από στημένες φάσεις να φτάσει στην ισοφάριση.

Κάπως έτσι βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Σάντρο στο 43΄. Ειδικότερα, στην εξέλιξη ενός κόρνερ, ο Βραζιλιάνος μπακ με ένα δυνατό σουτ έγραψε το 1-1.

Ο Σάντρο καθάρισε για τη Γιουβέντους

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε, όπως τέλειωσε το πρώτο. Με γκολ του Σάντρο. Ειδικότερα, ο Βραζιλιάνος πάτησε περιοχή και μετά τη σέντρα του Κουαδράδο ολοκλήρωσε την ανατροπή με κεφαλιά στο 47ο λεπτό.

H Γιουβέντους έψαχνε το 3ο γκολ που θα κλείδωνε τη νίκη αλλά δεν είχε καλές τελικές επιλογές. Οι φιλοξενουμενοι προειδοποίησαν τους γηπεδούχους, πάντως, ότι το παιχνίδι είναι ακόμα ζωντανό με την κεφαλιά του Οζόρι στο 64΄, την οποία έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Αρτούρ.

Τελικά, η «μεγάλη κυρία» βρήκε το πολυπόθητο 3ο γκολ από μία ακόμη στημένη φάση. Ειδικότερα, μετά το κόρνερ του Κουαδράδο, ο Ντε Λιχτ με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 3-1. O Ντιμπάλα λίγα λεπτά αργότερα έχασε την ευκαιρία για το 4-1 ενώ και η Πάρμα στο 80ο λεπτό έχασε διπλή ευκαιρία να μειώσει στο σκορ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ