Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέφεριν: «Πολύ μικρή η πιθανότητα να μην γίνει το Ρεάλ – Τσέλσι»
Champions League

Τσέφεριν: «Πολύ μικρή η πιθανότητα να μην γίνει το Ρεάλ – Τσέλσι»

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, μίλησε για τις πιθανότητες που υπάρχουν να μην γίνει ο αγώνας της Ρεάλ Μαδρίτης με αντίπαλο την Τσέλσι.

22.04.2021 | 21:06

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η ιστορία με το European Super League, ξεκίνησαν και τα σενάρια για πιθανή τιμωρία των ομάδων που υπέγραψαν για τη δημιουργία αυτής της νέα διοργάνωσης. Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, φαινόταν αποφασισμένος να τιμηρήσει τους αποστάτες και ακούστηκαν μέχρι και σενάρια για αποκλεισμό των ομάδων που συνεχίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παρόλα αυτά, η διοργάνωση της ESL δέχτηκε πλήγμα από τις συνεχόμενες αποχωρήσεις και φάνηκαν τα πράγματα να μπαίνουν σε ομαλό ρυθμό και πάλι.

Ο Τσέφεριν αναφέρθηκε στην πορεία που πήραν τα πράγματα και μάλιστα για τις ενδεχόμενες τιμωρίες που ήταν πιθανό να επιβληθούν στην ομάδα. Ο ισχυρός άνδρας της UEFA δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για το τι μπορεί να συμβεί. Φάνηκε και ο ίδιος ικανοποιημένος. Μιας και το εγχείρημα τoυ European Super League δείχνει να ναυαγεί. Πάντως άφησε ένα μικρό ένδεχόμενο το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Τσέλσι και τη Ρεάλ Μαδρίτης να μην γίνει. Βέβαια, τα τηλεοπτικά είναι δευσμευτικά και όπως εξήγησε, είναι πολύ δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Τσέφεριν: «Πολύ μικρή η πιθανότητα να μην γίνει το Ρεάλ Μαδρίτης- Τσέλσι»

«Υπάρχει μόνο μία μικρή πιθανότητα να μην γίνει το Ρεάλ Μαδρίτης Τσέλσι για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι μικρή αλλά υπάρχει. Αυτό συμβαίνει για συγκεκριμένο λόγο. Η σεζόν έχει ξεκινήσει. Τα τηλεοπτικά και η ζημιά που θα επιφέρει η ακύρωση του παιχνιδιού θα είναι πολύ μεγάλη», ανέφερε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Σημειώνεται πάντως ότι μετά τις δηλώσεις Τσέφεριν, υπήρξε η εξέλιξη με την Μπαρτσελόνα. Οι μπλαουγκράνα αποφάσισαν να μείνουν στο ESL και το ανακοίνωσαν επίσημα. Επομένως, είναι άγνωστο προς το παρόν αν πρέπει να περιμένουμε νέο κύκλο θεωρίας τιμωριών από την UEFA στις ομάδες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version