Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σε αναμμένα κάρβουνα με Μπαπέ στην Παρί!
Παρί Σεν Ζερμέν

Σε αναμμένα κάρβουνα με Μπαπέ στην Παρί!

Ο Κιλιάν Μπαπέ αποχώρησε τραυματίας από το ματς της Παρί και πλέον όλοι περιμένουν να δουν αν θα προλάβει το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι.

24.04.2021 | 22:08

Η νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Μετς για το πρωτάθληα Γαλλίας δεν έβγαλε μόνο ευχάριστες ειδήσεις για τους Παριζιάνους. Μπορεί η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να περιμένει το ματς της Λιλ για να δει αν θα διατηρηθεί σε αυτή τη θέση, παρόλα αυτά στην ομάδα όλοι αυτή τη στιγμή ανησυχούν για άλλους λόγους. Δηλαδή, για τον τραυματισμό του Κιλιάν Μπαπέ.

Ο Γάλλος ήταν για μία ακόμα φορά απολαυστικός και σκόραρε δις για να δώσει τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του. Παρόλα αυτά, αποχώρησε τραυματίας. Στο 87ο λεπτό ο Μπαπέ έγινε αλλαγή λόγω τραυματισμού και τα χαμόγελα όλων πάγωσαν. Αμέσως μετατράπηκαν σε ανήσυχα πρόσωπα που το μόνο που σκέφτονταν είναι το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του σούπερ σταρ της ομάδας. Και κατά συνέπεια, αν θα προλάβει το ματς για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Σε αναμμένα κάρβουνα για τον τραυματισμό του Κιλιάν Μπαπέ

Σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα, ο Μπαπέ αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αποχώρησε από το ματς για να προφυλαχθεί. Όμως, όπως αναφέρει «CBS Sports», ο ποδοσφαιριστής έχει πρόβλημα στον μοιρό του και για αυτό δεν μπορούσε να συνεχίσει. Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στο διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός. Κι αν αυτό το διάστημα του στερήσει τελικά τη συμμετοχή του στον πρώτο πολύ μεγάλο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version