ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Την Ίντερ δε τη σκιάζει… Βερόνα καμιά! (vid)

Η Ίντερ είδε τη Βερόνα να την πιέζει και να τη φέρνει στα «όρια» της, αλλά με ήρωα τον Νταρμιάν πήρε το τρίποντο (1-0) και βαδίζει ολοταχώς προς το Scudetto.

Την Ίντερ δε τη σκιάζει… Βερόνα καμιά! (vid)

Η Βερόνα ναι μεν ήταν αδιάφορη, αλλά δεν πήγε στο «Τζουσέπε Μεάτσα» για… τουρισμό και το έδειξε. Οι «Τζιαλομπλού» έβαλαν δύσκολα στην Ίντερ, αλλά δεν τη λύγισαν. Ο Ματέο Νταρμιάν έδωσε τη λύση στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε και την έφερε ένα βήμα πιο κοντά στο Scudetto (1-0). Στο +13 με ματς περισσότερο από τη Μίλαν οι «νερατζούρι», που αναμένεται στις επόμενες αγωνιστικές να «κλειδώσουν» και μαθηματικά το πρώτο τους πρωτάθλημα από τη σεζόν 2009/10.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ένταση και σκληρή «μάχη» στο πρώτο μέρος

Η Ίντερ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και λίγο έλειψε να προηγηθεί μόλις στο 3′. Ο Μαρτίνες έφυγε στην πλάτη της άμυνας και έσκαψε την μπάλα πάνω από τον Σιλβέστρι, αλλά αυτή κατέληξε πάνω από τα δοκάρια. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χακίμι συνέκλινε και σούταρε, αλλά δε σημάδεψε σωστά. Οι γηπεδούχοι πίεζαν και στο 18′ είχαν μια ακόμα καλή στιγμή. Ο. Χακίμι βρήκε χώρο και σούταρε, με τον Σιλβέστρι να διώχνει στην δεξιά γωνία του.

Έξι λεπτά αργότερα, όμως, ήταν η Βερόνα αυτή που «άγγιξε» το γκολ. Ο Ντιμάρκο έκανε παράλληλο γύρισμα μέσα από την περιοχή, με τον Μπαράκ να μη προλαβαίνει τελευταία στιγμή να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία. Μια εκτέλεση φάουλ του Έρικσεν από καλό σημείο στο 28′, που πέρασε άουτ, ήταν η επόμενη καλή στιγμή της Ίντερ στο ματς. Το υπόλοιπο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάποια αξιοσημείωτη φάση, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ.

Έδωσε λύση και… λύτρωση στην Ίντερ ο Νταρμιάν

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, η Βερόνα είχε τη στιγμή της. Στο 48′ από εκτέλεση κόρνερ του Ίλιτς, ο Φαραόνι πήρε την κεφαλιά αλλά δε σημάδεψε σωστά. Μάλιστα στο 61′ ο ίδιος παίκτης πλησίασε ακόμα περισσότερο στο γκολ. Ο Μπαστόνι, όμως, είχε καλή θέση κι έδιωξε την κεφαλιά του πάνω στη γραμμή. Η Ίντερ είχε δώσει αρκετό χώρο στους φιλοξενούμενους και δεν μπορούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες φάσεις στην εστία της Βερόνα.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 63′ μέχρι οι «νερατζούρι» να απειλήσουν ξανά, πλησιάζοντας μάλιστα στο γκολ. Ο Μαρτίνες έκανε υπέροχη ατομική προσπάθεια περνώντας δύο παίκτες, αλλά ο Σιλβέστρι έδιωξε με τα πόδια το πλασέ του. Έξι λεπτά αργότερα η Ίντερ έφτασε ακόμα πιο κοντά στο να «ανοίξει» το σκορ. Ο Χακίμι εκτέλεσε απευθείας φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, σημαδεύοντας το δοκάρι του Σιλβέστρι. Στο 74′ ήταν σειρά της Βερόνα να απειλήσει και πάλι, με το πλασέ του Μπαράκ από το πέναλτι να φεύγει άουτ.

Μόλις δύο λεπτά αργότερα, όμως, η Ίντερ πέτυχε αυτό που έψαχνε στο ματς. Οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε έφυγαν «σφαίρα» στην αντεπίθεση, ο Χακίμι βρήκε τον Νταρμιάν κι εκείνος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0!

Με τη νίκη αυτή η Ίντερ έφτασε τους 79 βαθμούς σε 33 αγωνιστικές, όντας μόνη πρώτη στη βαθμολογία και στο +13 από τη δεύτερη Μίλαν, με ματς περισσότερο. Οι «νερατζούρι» δύσκολα θα χάσουν το Scudetto. Μάλιστα, αν οι «ροσσονέρι» δεν κερδίσουν το παιχνίδι λιγότερο που έχουν, τότε θα τους αρκεί μια ακόμα νίκη. Από την άλλη η Βερόνα έμεινε στους 41 βαθμούς έπειτα από 33 ματς και την 10η θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Χακίμι (79′ Ντ’ Αμπρόζιο), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (79′ Γκαλιαρντίνι), Έρικσεν (65′ Σένσι), Πέρισιτς (65′ Νταρμιάν), Μαρτίνες (72′ Σάντσες), Λουκάκου.

Βερόνα (Ίβαν Γιούριτς): Σιλβέστρι, Μανιάνι (46′ Γκίντερ), Τσεκερίνι (46′ Νταβίντοβιτς), Ντιμάρκο (72′ Ουντόγκιε), Φαραόνι, Ταμέζε (65′ Σαλσέδο), Ίλιτς, Λάζοβιτς, Μπαράκ, Μπέσα (77′ Κόλει), Λαζάνια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ