ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

Τσέφεριν: «Όσοι στηρίζουν την ESL θα αποβληθούν»

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν ξεκαθάρισε πως όσες ομάδες επιμένουν στη δημιουργία της European Super League, θα αποκλειστούν από τις διοργανώσεις της UEFA.

Τσέφεριν: «Όσοι στηρίζουν την ESL θα αποβληθούν»

Η δημιουργία της European Super League συντάραξε τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Ωστόσο, ουσιαστικά άντεξε μόλις 48 ώρες μέχρι τη διάλυση της. Το βράδυ της Κυριακής (18/4) έγινε επίσημη η προσπάθεια «σχίσματος» στο χώρο του ποδοσφαίρου και το βράδυ της Τρίτης (20/4) το εγχείρημα αυτό έλαβε άδοξο τέλος. Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους, όμως, παραμένουν πιστές στη νέα διοργάνωση, όντας οι μοναδικές που δεν έχουν αποχωρήσει ακόμη. Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, πάντως, ήταν ξεκάθαρος για τους τρεις που… επιμένουν.

Σε συνέντευξη του στη «Daily Mail», o ισχυρός άντρας της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, στράφηκε ξανά εναντίον των Φλορεντίνο Πέρεθ, Ζοάν Λαπόρτα και Αντρέα Ανιέλι για τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησαν για τη δημιουργία της νέας Λίγκας. Παράλληλα, τόνισε πως η απειλή αποκλεισμού των τριών ομάδων από τις διοργανώσεις της UEFA δεν παύει να υφίσταται. Επίσης, ο Τσέφεριν απάντησε και στις κριτικές που υπάρχουν για το νέο Champions League, όσον αφορά το γεγονός ότι θα έχει ακόμα περισσότερα παιχνίδια.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Τσέφεριν

Τσέφεριν: «Δεν μπορείς να έρχεσαι με τα δισεκατομμύριά σου και να λες “δεν με νοιάζει η παράδοση, η ιστορία σας και όσα αγαπάτε”»

«Οι Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους θα λάβουν τις πιο αυστηρές ποινές. Νομίζουν ακόμα ότι η European Super League υφίσταται. Είναι οι ομάδες που απειλούνται περισσότερο με αποκλεισμό από το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι παίκτες και οι προπονητές ζητούν λιγότερα παιχνίδια. Μπορεί να γίνει αυτό, όμως θα μειωθούν και οι απολαβές τους, για να γίνει απόλυτη προσαρμογή στα δεδομένα. Δεν γίνεται να παίζεις λιγότερο και κάθε φορά να παίρνεις περισσότερα χρήματα», δήλωσε ο Τσέφεριν.

Τέλος, ο πρόεδρος της UEFA έστειλε το μήνυμα πως τέτοιες προσπάθειες δεν θα περάσουν. Όπως τόνισε ο ιδιοκτήτες των «12» δε σεβάστηκαν την παράδοση, την ιστορία και αυτό που ήθελαν οι οπαδοί, θεωρώντας ότι μπορούν να αγοραστούν τα πάντα. «Αυτή η κοινή προσπάθεια απέδειξε πως δεν είναι όλα προς πώληση, ότι δεν μπορείς να έρχεσαι με τα δισεκατομμύριά σου και να λες ‘δεν με νοιάζει η παράδοση, η ιστορία σας και όσα αγαπάτε, γιατί έχω αρκετά λεφτά για να σας αγοράσω όλους’. Αυτό δεν θα περάσει, με τίποτα!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ