Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θέλει Γιουβέντους ο Ντοναρούμα… αλλά με έναν όρο!
Home Page

Θέλει Γιουβέντους ο Ντοναρούμα… αλλά με έναν όρο!

Ο Ντοναρούμα εξετάζει το ενδεχόμενο να φορέσει την φανέλα της Γιουβέντους, όμως περιμένει να δει αν εν τέλει οι μπιανκονέρι αγωνιστούν στο Τσάμπιονς Λιγκ!

28.04.2021 | 15:55

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα είναι δεδομένα ένας από τους ποιοτικότερους γκολκίπερ στον κόσμο αυτήν την στιγμή. Στα 22 του χρόνια… έχει τεράστια εμπειρία και είναι πρώτο βιολί στην Μίλαν εδώ και αρκετά χρόνια. Βέβαια η σχέση του με την ομάδα έχει περάσει από σαράντα… κύματα. Από την σίγουρη αποχώρηση έφτασε στο να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Το υπάρχον συμβόλαιο όμως λήγει το καλοκαίρι που μας έρχεται και μέχρι στιγμής… κανείς δεν γνωρίζει αν του χρόνου θα αγωνίζεται στο Μιλάνο.

Ο ίδιος έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο όνειρο του που δεν είναι άλλο από το να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και να παλέψει για την κατάκτηση του! Αυτήν την στιγμή η Μίλαν δίνει μάχη για να τερματίσει σε θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει είναι δεδομένο πως θα πει το “αντίο” στους ροσονέρι. Προτεραιότητα του αυτήν την στιγμή φαίνεται πως είναι η Γιουβέντους, η οποία θα προχωρήσει στην πώληση του Σέζνι, όπως αναφέρει η repubblica.

Ο Ντοναρούμα θα ήθελα να φορέσει την φανέλα των μπιανκονέρι, αλλά θα το κάνει μόνο στην περίπτωση που η ομάδα του Πίρλο αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου. 

Ο 22χρονος το έχει πάρει απόφαση. Όλα δείχνουν πως θα αποφασίσει… ανάλογα με το ποια ομάδα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Μέχρι στιγμής οι πιθανότητες όμως είναι μοιρασμένες.

Πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν και από τον Αλέγκρι, που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος προπονητής της “Γηραιάς Κυρίας”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version