ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Ντάνιελ Εκ: Ρίχνει “κανονιά” με 1,8 δις για την Άρσεναλ!

Ο Ντάνιελ Εκ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσει την επίσημη πρότασή του, ώστε να κάνει δική του την Άρσεναλ!

Ντάνιελ Εκ: Ρίχνει “κανονιά” με 1,8 δις για την Άρσεναλ!

Η Άρσεναλ κοντεύει να ξεχάσει τι πάει να πει πρωτάθλημα. Η τελευταία φορά που το έκανε δικό της ήταν όταν ακόμα είχε τον Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της. Όταν ακόμη τη φανέλα της φορούσαν ποδοσφαιριστές όπως: ο Τιερί Ανρί, ο Ντένις Μπέργκαμπ, ο Πατρίκ Βιεϊρά, ο Ρομπέρτ Πιρές, ο Φρέντι Λιούνμπεργκ και άλλοι.

Το 2004 είναι μακρινό. Ωστόσο, δεν είναι αυτό που τρομάζει τόσο πολύ τους φίλους του συλλόγου. Αλλά ότι δεν υπάρχει άμεση προοπτική, ώστε αυτό να αλλάξει.

Οι “κανονιέρηδες” ολοένα και απομακρύνονται από την κορυφή. Ολοένα και χάνουν την ποιότητά τους. Στην αρχή δεν ήταν μέσα στην κούρσα του πρωταθλήματος. Αργότερα έμεναν εκτός τετράδας. Πλέον κοντεύουν να μάθουν και χωρίς θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Γι’ αυτό το λόγο και χιλιάδες φίλοι της Άρσεναλ διαμαρτυρήθηκαν κατά του ιδιοκτήτη και μεγαλομετόχου, Σταν Κροένκε, ο οποίος έχει αφήσει τους Λονδρέζους μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Κάτι που θέλει ναι αλλάξει και μάλιστα άμεσα ο Ντάνιελ Εκ. Μάλιστα, όπως τόνισε ο ίδιος σε δηλώσεις του σκοπεύει να κάνει επίσημη πρόταση εξαγοράς της αγγλικής ομάδας που να φτάνει τα 1,8 δις λίρες!

Σε κούρασε αυτό το μεγάλο κείμενο; Σε κούρασε το “μπλα- μπλα”; Άσε και ξέρω τη λύση. Μπες στο Instagram να μας χαζέψεις και εκεί!  Ο Ντάνιελ Εκ μιλάει για την Άρσεναλ και δεν αστειεύεται! 

Ο Ντάνιελ Εκ μιλάει για την Άρσεναλ και δεν αστειεύεται!

Η Άρσεναλ όσο περνάνε τα χρόνια δείχνει να χάνει την αγωνιστική της αίγλη. Αυτό είναι κάτι που έχει παρατηρήσει ο Ντάνιελ Εκ. Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Spotify είναι από οκτώ ετών υποστηρικτής των Λονδρέζων.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δώσει το “παρών” στο γήπεδό τους. Είτε στο “Χάιμπουρι”, είτε στο “Έμιρεϊτς”. Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να αλλάξει. Τι θέλουν και τι απαιτούν οι φίλοι του συλλόγου.

Γι’ αυτό το λόγο μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα -τα περισσότερα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν για τις επόμενες δέκα ημέρες- θα καταθέσει την επίσημη πρότασή του που θα αγγίζει τα 1,8 δις λίρες. Αν και δύσκολα θα γίνει αποδεκτή, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, αφού ο Σταν Κροένκε έχει τονίσει ότι δεν υπάρχει πρόθεση για να πουλήσει το πακέτο των μετοχών του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ