ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Στην Μπαρτσελόνα ό,τι πάει μέσα… γράφει! (stats)

Η άμυνα της Μπαρτσελόνα προβληματίζει εντελώς τις τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας δεχτεί 9 τέρματα σε μόλις 14 σουτ αντιπάλων.

Στην Μπαρτσελόνα ό,τι πάει μέσα… γράφει! (stats)

Το ξεκίνημα της φετινής σεζόν ήταν τραγικό για την Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» πραγματοποιούσαν τραγικές εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα έδειχναν να μην μπορούν να κυνηγήσουν την… δαιμονισμένη Ατλέτικο Μαδρίτης. Παράλληλα, στο Champions League εξ αρχής δεν ήταν φαβορί. Από την έλευση του 2021 κι έπειτα, όμως, οι Καταλανοί άλλαξαν «πρόσωπο». Ξαφνικά άρχισαν να μαζεύουν τη διαφορά στη La Liga, όντας πλέον στο -2 από τους «ροχιμπλάνκος», τους οποίους υποδέχονται το Σάββατο (8/5). Κατέκτησαν το Κύπελλο Ισπανίας, νικώντας την Μπιλμπάο στον τελικό. Ουσιαστικά, μόνο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση δεν προχώρησαν, μένοντας εκτός από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Αυτό, όμως, που νοιάζει την Μπαρτσελόνα πλέον είναι το πρωτάθλημα. Άπαντες στις τάξεις της ομάδας θέλουν το double. Ωστόσο, η εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα προβληματίζει ξανά. Όχι τόσο η επίθεση της που διατηρείται σε υψηλά επίπεδα σκοραρίσματος, αλλά η άμυνα της. Κατά τη διάρκεια του αήττητου σερί τους, οι «μπλαουγκράνα» είχαν βελτιωθεί και σε αυτόν τον τομέα. Εδώ και λίγο καιρό, όμως, σχεδόν ό,τι σουτ πάει προς την εστία… γράφει. Δεν είναι τυχαίο, πως οι Καταλανοί έχουν δεχτεί 9 γκολ σε μόλις 14 σουτ αντιπάλων στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η άμυνα της Μπαρτσελόνα παραπαίει, ενώ οι αντίπαλοι τρώνε γκολ με το… σταγονόμετρο

Το βράδυ της Κυριακής (2/5) η Βαλένθια κατάφερε να βρει δύο τέρματα εναντίον της Μπαρτσελόνα (2-3). Όλα αυτά, ενώ επιχείρησε μόλις τέσσερα σουτ εντός εστίας. Αυτό, βέβαια, δεν ήταν το χειρότερο παράδειγμα. Στην ήττα από τη Γρανάδα, οι «μπλαουγκράνα» δέχτηκαν δύο γκολ σε ισάριθμα σουτ. Στην αναμέτρηση με τη Βιγιαρέαλ «άντεξαν» λίγο παραπάνω, δεχόμενοι ένα γκολ σε τέσσερις τελικές στο στόχο. Κόντρα στη Χετάφε νωρίτερα, κατάφεραν να δεχτούν δύο γκολ με μια (!) τελική, αφού ο άλλο τέρμα ήταν αυτογκόλ του Λενγκλέ. Έτσι, γρήγορα γρήγορα φτάσαμε στην αρχή αυτού του κακού σερί των Καταλανών, το Clasico. Εκεί όπου η Ρεάλ βρήκε δίχτυα δις, έχοντας μόλις τρεις τελικές στην εστία.

Η άμυνα της Μπαρτσελόνα δείχνει να παρουσιάζει πολλά κενά το τελευταίο διάστημα. Είναι χαρακτηριστικό πως σε αυτές τις πέντε αγωνιστικές, ο Τερ Στέγκεν έχει δεχθεί το 1/3 των γκολ όλης της σεζόν στο πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα, ο Γερμανός τερματοφύλακας έχει δεχτεί 27 τέρματα στα 28 ματς που έχει παίξει φέτος. Από αυτά, τα 9 τα δέχτηκε μαζεμένα τώρα. Την ίδια στιγμή, η Ρεάλ έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ, αυτό στο Clasico, στα πέντε τελευταία ματς. Από την άλλη, η Ατλέτικο έχει δεχτεί τρία τέρματα στο ίδιο διάστημα. Καταλαβαίνει κανείς πως η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να «σουλουπώσει» ξανά την άμυνα της για να κυνηγήσει μέχρι τέλους τον τίτλο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ