ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επικές δικαιολογίες από Τεν Χαγκ μετά την «τεσσάρα» από την Πάλας!
Βράδυ κανονικός… εφιάλτης για τον Κασεμίρο!
Τα νούμερα λένε την αλήθεια: Τα στατιστικά δείχνουν πόσο ΜΕΓΑΛΟ κακό κάνει στη Γιουνάιτεντ ο Τεν Χαγκ!
Η Κρίσταλ Πάλας ξεφτίλισε με «τεσσάρα» το… φάντασμα της Γιουνάιτεντ! (vid)
Η Κρίσταλ Πάλας γελοιοποιεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 4-0 και όσο… γράψει! (vids)
Ένα πράγμα έχει στο μυαλό του ο Μίλερ πριν παίξει στο ανακαινισμένο «Μπερναμπέου»
Ο Ολίσε έκανε… πλάκα στην άμυνα της Γιουνάιτεντ και έβαλε απίθανο γκολ! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε… βρώμα για Γκουαρντιόλα και Μπάγερν!
Ο Έμερι συγκίνησε κάθε οπαδό της Άστον Βίλα με τις δηλώσεις του!
Μπέλιγχαμ: «Στη Ρεάλ Μαδρίτης… τερματίζεις το ποδόσφαιρο! Δεν πάει πιο ψηλά μετά!»
Τέλος εποχής στη Γουέστ Χαμ: Φεύγει ο Μόγες!
Ο Αλόνσο… μίλησε – Η Λεβερκούζεν φουλάρει για το αστέρι της Χιρόνα!
Πέρασαν 40 χρόνια… από το ξύλο του Μαραντόνα – Διέλυσε όλη την Μπιλμπάο ο GOAT (vid)
Γιουνάιτεντ: Οι σταρ της ομάδας αποφάσισαν – Αυτόν θέλουν για προπονητή!
Φαν Ντάικ: «Λίβερπουλ, σε αγαπώ! Στην νέα εποχή, εγώ θα είμαι εδώ…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Ξόρκισε τις «Νυχτερίδες» με Μεσι-α η Μπαρτσελόνα (vid)

Η Μπαρτσελόνα τα βρήκε σκούρα στο Μεστάγια όμως χάρις τον «διπλό» Μέσι βγήκε νικήτρια επικρατώντας της Βαλένθια με 3-2 και συνεχίζεται ξανά να κυνηγά την κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ξόρκισε τις «Νυχτερίδες» με Μεσι-α η Μπαρτσελόνα (vid)

H ήττα – σοκ πριν μερικά 24ωρα από τη Γρανάδα φέρνει πλέον σε πολύ δύσκολη θέση την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν μόνοι πρώτοι και τώρα ξανά… τρέχουν και δε φθάνουν. Το βράδυ της Κυριακής η ομάδα του Λιονέλ Μέσι φιλοξενήθηκε στο Μεστάγια από τη Βαλένθια στα πλαίσια της 34ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα. Ένα παιχνίδι δίχως αύριο για τους «μπλαουγκράνα» καθώς μια νέα απώλεια ουσιαστικά τους έθετε εκτός μάχης για τον τίτλο.

Η αναμέτρηση διεξήχθη χωρίς τη παρουσία του Ρόναλντ Κούμαν. Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα έχει τιμωρηθεί από τη διοργανώτρια αρχή με δύο αγωνιστικές λόγω της έντονης διαμαρτυρίας του στο προηγούμενο παιχνίδι. Η Βαλένθια του Χάβι Γκράθια παρατάχθηκε όπως ακριβώς αναμενόταν. Με σφικτή αμυντική γραμμή και διάθεση να κυνηγήσει τις όποιες αντεπιθέσεις της δοθούν.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Η Μπαρτσελόνα μόλις στο 3′ έχασε σπουδαία ευκαιρία για να προηγηθεί. Ο Πέδρι βρέθηκε σε θέση βολής έπειτα από πάσα του Φρένκι Ντε Γιονγκ. Ο νεαρός χαφ σούταρε όμως η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα οι Καταλανοί βρέθηκαν ξανά μια ανάσα από το γκολ. Ο Μέσι εκτέλεσε φάουλ βρίσκονταν ιδανικά τον Αραούχο στη καρδιά της αντίπαλης περιοχής. Η προβολή του Ουρουγουανού στόπερ εξουδετερώθηκε ενστικτωδώς από τον Σίλεσεν. Στη συνέχεια η Βαλένθια ανέβηκε εξουδετερώνοντας σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι των «μπλαουγκράνα». Βαλένθια Μπαρτσελόνα

Στα μισά του πρώτου μέρους σε γρήγορη αντεπίθεση από την πλευρά του Γκαγιά η μπάλα βρέθηκε στο Ράζιτς. Ο Σέρβος σούταρε έξω από την περιοχή όμως το τελείωμα του δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον τερ Στέγκεν, με τον Γερμανό να μπλοκάρει. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια άλλη μεγάλη στιγμή. Η κατοχή της μπάλας βρέθηκε σε ποσοστό 65% στα πόδια των παικτών της Μπαρτσελόνα.

Δύο γκολ ο Μέσι και… γλίτωσε η Μπαρτσελόνα

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με διαφορετική εικόνα. Η Βαλένθια αιφνιδίασε την Μπαρτσελόνα και έψαξε το γκολ. Στο 50′ οι «Νυχτερίδες» βρήκαν τον τρόπο και παραβίασαν την άμυνα των Καταλανών. Ο Σολέρ εκτέλεσε το κόρνερ, ο τερ Στέγκεν έχασε τη φάση και ο Γκάμπριελ Παουλίστα με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Η αντίδραση για τους «μπλαουγκράνα» ήρθε λίγα λεπτά αργότερα. Στο 56′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Λάτο μέσα στην περιοχή. Ο Μέσι ανέλαβε την εκτέλεση, ο Σίλεσεν απέκρουσε το πέναλτι όμως στη συνέχεια ο Αργεντινός βρήκε τον τρόπο. Η μπάλα μετά από περιπέτεια έφθασε ξανά στα πόδια του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και από κει στα δίχτυα της Βαλένθια.

Το τέρμα του Αργεντινού έδωσε φτερά στους συμπαίκτες του. Έτσι η ανατροπή δεν άργησε να έρθει με τον Γκριεζμάν στο 63′ να πετυχαίνει το 2-1 και να σκορπά χαμόγελα στους Καταλανούς. Στο 68′ οι «μπλαουγκράνα» ολοκλήρωσαν το εκρηκτικό 12λεπτο με μαγεία του Λιονέλ Μέσι. Ο 33χρονος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα του Σίλεσεν.  Η Βαλένθια δεν το έβαλε κάτω προσπάθησε και στο 83′ μείωσε σε 2-3 χάρις το αριστούργημα του Σολέρ. Ο Ισπανός εξαπέλυσε οβίδα και κεραυνοβόλησε τον τερ Στέγκεν. Αυτό ήταν και το τελικο σκορ της αναμέτρησης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ