ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέλπιστο δώρο της Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Ίντερ και Κόντε σχεδιάζουν… το επόμενο Scudetto!

Καλοί οι πανηγυρισμοί αλλά για αυτούς που ξέρουν κρατούν λίγο. Κόντε και Μαρότα σκιαγραφούν ήδη την επόμενη αγωνιστική περίοδο για την Ίντερ.

Ίντερ και Κόντε σχεδιάζουν… το επόμενο Scudetto!

Η Ίντερ επέστρεψε στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου έπειτα από δέκα χρόνια. Οι Μιλανέζοι κατέκτησαν και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα τέσσερις στροφές πριν το φινάλε. Η μόνιμη πρωταθλήτρια Γιουβέντους δεν μπόρεσε σε κανένα χρονικό σημείο να ανταγωνιστεί το σύνολο του Αντόνιο Κόντε. Οι «Νεραντζούρι» ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν και δικαίως τερματίζουν στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Στο Μιλάνο οι πανηγυρισμοί δεν έχουν σταματημό μιας και οι φίλοι της Ίντερ περίμεναν χρόνια αυτή τη στιγμή. Στα ενδότερα της ομάδας όμως διοίκηση και τεχνικό επιτελείο ήδη καταστρώνουν τα πλάνα τους για την επόμενη μέρα. Άπαντες θέλουν αυτός ο τίτλος να μην είναι ένα πυροτέχνημα αλλά η αρχή της δικής τους δυναστείας στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

To συμβόλαιο του Αντόνιο Κόντε με τους Μιλανέζους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Για την ώρα οι συζητήσεις για την ανανέωση του έχουν «παγώσει» μιας και αυτό που απασχολεί και τις δύο πλευρές είναι το ρόστερ της ομάδας. Η συνάντηση των Μαρότα και Κόντε αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε δύο εβδομάδες όμως ήδη ορισμένες θέσεις και των δύο έχουν βγει στην επιφάνεια.

Οι στόχοι της Ίντερ για την επόμενη σεζόν

Ο Αντόνιο Κόντε πρώτο και κύριο επιθυμεί τη διατήρηση όλων των ποδοσφαιριστών της πρώτης γραμμής. Ο Ιταλός θέλει να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να δουλεύει στο Μιλάνο με τους πρωταγωνιστές της φετινής επιτυχίας. Αν καταφέρει να κερδίσει αυτή τη δέσμευση από τη διοίκηση θα προχωρήσει στη συνέχεια στη κάλυψη ορισμένων κενών. Πρώτα απ’ όλα η Ίντερ αναμένεται να κινηθεί για τερματοφύλακα θέλοντας να βρει τον διάδοχο του Χαντάνοβιτς. Επικρατέστεροι για τη θέση είναι οι Μούσο και Σιλβέστρι των Ουντινέζε και Ελλάς Βερόνα αντίστοιχα.

Στη συνέχεια η Ίντερ θα επιδιώξει την απόκτηση ενός ικανού παίκτη για την αριστερή πλευρά. Μάρκος Αλόνσο και Παλμιέρι αποτελούν διαχρονικά επιλογές του Κόντε. Στη λίστα αυτή προστίθεται και ο ταλαντούχος Κόστιτς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Τέλος ο Ιταλός τεχνικός θέλει να εντάξει στο δυναμικό του έναν επιθετικό για τα… ρεπό του Λουκάκου. Ένα από τα ονόματα που έχουν ήδη ακουστεί είναι αυτό του Τζέκο. Ωστόσο, η Ίντερ θα προσπαθήσει να βρει νεότερο ποδοσφαιριστή που θα έχει μεγαλύτερο μέλλον.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ