ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Κόντρα στον καιρό, o Μαχρέζ στέλνει τη Σίτι τελικό (vid)

Ούτε χαλάζι, ούτε κρύο, ούτε βροχές σταματούν αυτή την Σίτι. Οι «Πολίτες» επικράτησαν ξανά της Παρί (2-0) και πέταξαν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κόντρα στον καιρό, o Μαχρέζ στέλνει τη Σίτι τελικό (vid)

Στο Παρίσι η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να φύγει με την νίκη επικρατώντας 2-1 της Παρί. Απόψε στο Έτιχαντ γράφτηκε το δεύτερο μέρος του… μυθιστορήματος των δύο ομάδων. Η κόντρα μεταφέρθηκε στο Έτιχαντ, με τους «Πολίτες» και τους Παριζιάνους να λύνουν εκεί μια για πάντα τις διαφορές τους. Ο ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, με την μία από τις δύο ομάδες να παίρνουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Πεπ Γκουαρντιόλα και Μαουρίτσιο Ποτσετίνο διασταύρωσαν ξανά τα ξίφη τους ρίχνοντας στη μάχη όλα τα αστέρια τους. Πλην ενός, ίσως και του πιο λαμπερού. Ο Κιλιάν Μπαπέ βρέθηκε στον πάγκο με τον προπονητή του να μην ρισκάρει να τον βάλει στην αρχική ενδεκάδα λόγω του πρόσφατου τραυματισμού. Η σπουδαία αναμέτρηση διεξήχθη κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες με το Έτιχαντ να ντύνεται πριν τη σέντρα από ένα στρώμα χαλάζι.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να έχουν το… πόδι πατημένο στο γκάζι. Η πρώτη στιγμή ανήκε στους Παριζιάνους με τον διαιτητή Κάιπερς να υποδεικνύει πέναλτι στο 7′ σε προσπάθεια του Ζιντσένκο. Το VAR αμέσως μετά διόρθωσε την απόφαση του Ολλανδού ρέφερι μιας και η μπάλα χτύπησε στον ώμο και όχι στο χέρι του Ουκρανού μπακ. Τρία λεπτά αργότερα η Σίτι βγήκε στην αντεπίθεση και με τον Μαχρέζ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η φάση ξεκίνησε από τον Έντερσον. Εκπληκτική μπαλιά του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα στον Ζιντσένκο. Ο Ουκρανός από τα αριστερά πάσαρε τον Ντε Μπρούιν, με τον πλέιμεικερ να σουτάρει. Η μπάλα κόντραρε στα σώματα «έπεσε» μπροστά στον Μαχρέζ και χωρίς πολύ σκέψη ο ταλαντούχος επιθετικός την έστειλε στα δίχτυα. Σίτι Παρί

Με το 1-0 στην πλάτη η Παρί συνέχισε να παίζει ανοιχτά κυνηγώντας το γκολ. Ο Μαρκίνιος λίγο έλειψε αμέσως μετά να φέρει το παιχνίδι στα ίσια όμως η κεφαλιά του βρήκε το δοκάρι του Έντερσον. Στη συνέχεια και μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους. Καμία ωστόσο δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα με το 1-0 να ολοκληρώνει μοιραία το πρώτο μισό.

Ο Μαχρέζ καθάρισε και έγραψε ιστορία για την Σίτι

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Η Μάντσεστερ Σίτι έχοντας προίκα το 1-0 του πρώτου μέρους έδωσε έμφαση στο αμυντικό κομμάτι δίνοντας τη μπάλα στην Παρί. Χωρίς όμως τον Μπαπέ οι φιλοξενούμενοι έμοιαζαν ακίνδυνοι, χωρίς φρεσκάδα και ταχύτητα στο παιχνίδι τους. Στο 54′ η Παρί πλησίασε στην ισοφάριση όμως η προσπάθεια του Νειμάρ βρήκε σε ετοιμότητα την αντίπαλη άμυνα.

Στο 64′ η ασφυκτική πίεση ψηλά έφερε αποτέλεσμα για τους «Πολίτες». Ο Ντε Μπρούιν βγήκε στην κόντρα πασάροντας ιδανικά στα αριστερά στον Φόντεν. Ο νεαρός επιθετικός είδε τον Μαχρέζ στο άλλο άκρο και του έδωσε πάσα πάρε-βάλε. Ο Αλγερινός με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-0 βάζοντας ταφόπλακα στα όνειρα της Παρί για τον τελικό. Το σκορ προκάλεσε νεύρα στους Παριζιάνους. Στο 69′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Ντι Μαρία με απευθείας κόκκινη κάρτα. Τα νεύρα των Γάλλων συνεχίστηκαν μέχρι το φινάλε. Μοιραία η Μάντσεστερ Σίτι δεν απειλήθηκε ποτέ ξανά. Το τελικό σφύριγμα του Κάιπερς βρήκε τους Βρετανούς στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ