ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Μπάγερν Μονάχου: Τέλος εποχής με Μαρτίνεθ!

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε πως στο τέλος της τρέχουσας σεζόν οι δρόμοι της με τον Χάβι Μαρτίνεθ πρόκειται να χωρίσουν, μετά από εννιά χρόνια!

Μπάγερν Μονάχου: Τέλος εποχής με Μαρτίνεθ!

Αυτό ήταν! Ο κύκλος του Χάβι Μαρτίνεθ στην Μπάγερν Μονάχου έκλεισε και επίσημα! Ή μάλλον αυτό θα συμβεί μόλις τελειώσει η σεζόν για τους Βαυαρούς, οι οποίοι το μεσημέρι της Τρίτης (4/5) έκαναν γνωστό ότι ο Βάσκος μέσος δεν πρόκειται να παραμείνει στις τάξεις τους και μετά το καλοκαίρι.

Μία σχέση που κράτησε αρκετά. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς τις απαιτήσεις που υπάρχουν στη γερμανική ομάδα χρόνο με τον χρόνο. Ο Μαρτίνεθ άφησε την Αθλέτικ Μπιλμπάο για χάρη της Μπάγερν το καλοκαίρι του 2012.

Η μεταγραφή του κόστισε 40 εκατομμύρια ευρώ. Τα πιο πολλά από ποτέ και από τον καθένα για εκείνη την εποχή στην ιστορία της γερμανικής ομάδας. Μια από τις πιο ακριβές ακόμη και τώρα.

Μαζί κατέκτησαν τα πάντα εντός των συνόρων. Αλλά και εκτός Γερμανίας ο Μαρτίνεθ σήκωσε δύο Τσάμπιονς Λιγκ όντας ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου. Όχι άσχημα εδώ που τα λέμε.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Τα στελέχη της Μπάγερν Μονάχου αποθέωσαν τον Χάβι Μαρτίνεθ!

Τα στελέχη της Μπάγερν Μονάχου αποθέωσαν τον Χάβι Μαρτίνεθ!

Το να βρίσκεται κανείς σε μία ομάδα σαν την Μπάγερν Μονάχου δεν είναι εύκολο. Ούτε απλό. Ο Χάβι Μαρτίνεθ άντεξε για εννιά συναπτά έτη. Ωστόσο, στις τελευταίες σεζόν ο χρόνος συμμετοχής του ολοένα και μειωνόταν, ενώ και οι τραυματισμοί του γίνονταν περισσότεροι.

Ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι για τη γερμανική ομάδα που δεν θα ανανεώσει μαζί του τη συνεργασία της. Έτσι, εκείνος από τον Ιούνιο θα μπορεί να πάει σαν ελεύθερος σε όποια ομάδα θέλει.

Με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, τόνισε: «Ήταν μία δύσκολη απόφαση για εμάς το καλοκαίρι του 2012 να δώσουμε 40 εκατομμύρια ευρώ για τον Χάβι. Μιας και δεν το είχαμε κάνει ποτέ ξανά για κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή στην ιστορία μας και ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή μας. Εν τέλει τα χρήματα έπιασαν τόπο και με το παραπάνω.

Ο Χάβι έδωσε στην ομάδα μας ποιότητα. Ήταν άψογος τόσο εντός των τεσσάρων γραμμών όσο και εκτός. Ήταν ένας επαγγελματίας. Ωστόσο, οι καλύτερές του στιγμές μαζί μας ήταν πιστεύω το Τσάμπιονς Λιγκ του 2013 και εκείνο του 2020.

Φυσικά ακόμη και τώρα όλοι θυμόμαστε τα δύο γκολ που σημείωσε στον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης με αντίπαλο την Τσέλσι το 2013, αλλά και με τη Σεβίλλη το 2020. Να προσέχεις Χάβι. Πάντα θα είσαι για εμάς ένα σπουδαίο μέλος της οικογένειάς μας».

Από την πλευρά του ο Όλιβερ Καν επισήμανε:

«Από τότε που ήρθε μέχρι και σήμερα κατακτούσε κάθε χρόνο το πρωτάθλημα. Έκανε δικά του δύο Τσάμπιονς Λιγκ, δύο τρεμπλ. Σημείωσε δύο πολύ σημαντικά γκολ στους τελικούς του ευρωπαϊκού Σούπερ Καμ με την Τσέλσι και τη Σεβίλλη. Ευχαριστούμε πολύ για όλα Χάβι,

Η Μπάγερν Μονάχου όλα αυτά τα χρόνια και χάρη στον Χάβι κατάφερε να κατακτήσει πολλούς και σημαντικούς τίτλους μαζί του.Ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς εδώ και εννιά χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων γράψαμε ιστορία».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ