ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

«Συμφώνησε ο Μέσι – Κινείται για Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα!»

Ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα για ανανέωση δύο ακόμη ετών, ενώ οι «μπλαουγκράνα» κινούνται για τον Νεϊμάρ.

«Συμφώνησε ο Μέσι – Κινείται για Νεϊμάρ η Μπαρτσελόνα!»

Όλος ο κόσμος της Μπαρτσελόνα περιστρέφεται γύρω από τον Λιονέλ Μέσι εδώ και αρκετό καιρό. Άπαντες περιμένουν τι θα συμβεί με τον Αργεντινό σούπερ σταρ το καλοκαίρι. Όταν δηλαδή λήγει το συμβόλαιο του με τους «μπλαουγκράνα». Άπαντες στον σύλλογο δε θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο αποχώρησης του. Άλλωστε, είναι ο ηγέτης και κορυφαίος παίκτης που έχει φορέσει τη φανέλα των Καταλανών. Το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία που του δίνεται. Γύρω από αυτόν χτίζεται η ομάδα κάθε χρόνο, με τον ίδιο να είναι μπροστάρης σε κάθε προσπάθεια.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Το τελευταίο διάστημα οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν «κοπάσει». Όχι ότι Μέσι και Μπαρτσελόνα δεν συνομιλούν, απλά δεν βγαίνει κάτι το ουσιαστικό προς τα έξω. Μάλιστα, αρκετοί θεώρησαν πως αυτό είναι δείγμα ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. Σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο του «ESPN», Σεμπαστιάν Πόλο Βινιόλο, η σκέψη του κόσμου είναι σωστή. Όπως αποκάλυψε, ο 33χρονος σταρ έχει ήδη συμφωνήσει με τους «μπλαουγκράνα» για να ανανεώσει για δύο ακόμη σεζόν. Ωστόσο, δεν είπε μόνο αυτό. Παράλληλα, οι Καταλανοί ετοιμάζουν κίνηση για τον Νεϊμάρ, ούτως ώστε να τους έχουν μαζί τη νέα σεζόν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μέσι Νεϊμάρ

Μέσι και Νεϊμάρ είναι συγκοινωνούντα δοχεία για την Μπαρτσελόνα

Φυσικά οι δύο περιπτώσεις είναι βαθιά συνδεδεμένες μεταξύ τους. Από τη μία ο Μέσι φέρεται να έχει ζητήσει ουκ ολίγες φορές τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας. Δεν τον ενδιαφέρει τόσο το οικονομικό κομμάτι, όσο το να έχει γύρω του καλούς συμπαίκτες. Άλλωστε, ο βασικός στόχος του παραμένει να κυνηγήσει ένα ακόμη Champions League με την Μπαρτσελόνα. Σαφέστατα, λοιπόν, μια κίνηση των «μπλαουγκράνα» για την απόκτηση του Νεϊμάρ δείχνει προς αυτή την κατεύθυνση.

Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος άσος δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά με τον Αργεντινό σούπερ σταρ. Οι δυο τους πανηγύρισαν αρκετούς τίτλους μαζί στην Μπαρτσελόνα και συνδέονται με στενή φιλική σχέση. Παράλληλα, το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν ίσως έχει την αιτία του στους «μπλαουγκράνα». Ο ίδιος ακόμα δεν έχει βάλει την υπογραφή του και με τη συμφωνία του με τους Παριζιάνους να λήγει το καλοκαίρι του 2022, τα πάντα είναι στα όρια. Βλέπετε, αν δε δεχτεί να ανανεώσει, τότε η Παρί θα κοιτάξει να τον παραχωρήσει άμεσα, ούτως ώστε να έχει κάποιο κέρδος. Κι εκεί ακριβώς ποντάρει η Μπαρτσελόνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ