ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ο Νεϊμάρ… σνομπάρει την Παρί και περιμένει την Μπάρτσα!

Ο Νεϊμάρ έχει «παγώσει» τις συζητήσεις του για ανανέωση με την Παρί Σεν Ζερμέν, περιμένοντας να γίνει κάποια κίνηση από την Μπαρτσελόνα.

Ο Νεϊμάρ… σνομπάρει την Παρί και περιμένει την Μπάρτσα!

Η ανανέωση του συμβολαίου του Νεϊμάρ με την Παρί Σεν Ζερμέν έχει εξελιχθεί σε σίριαλ εδώ και λίγο καιρό. Εξάλλου, ο Βραζιλιάνος μαζί με τον Κιλιάν Μπαπέ αποτελούν τους δύο κορυφαίους παίκτες των Παριζιάνων. Εννοείται πως στόχος της γαλλικής ομάδας είναι να τους ανανεώσει και τους δύο. Πρώτον για να «δέσει» το μέλλον του εκεί και δεύτερον για να αποθαρρύνει όποιους «μνηστήρες» έχουν. Στην περίπτωση του Γάλλου άσου τα πράγματα βέβαια δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη. Για τον 29χρονο συμπαίκτη του, όμως, όλα έδειχναν να έχουν πάρει έναν θετικό δρόμο για την Παρί.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Η συμφωνία των δύο πλευρών λήγει το καλοκαίρι του 2022. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως από τον επόμενο Ιανουάριο ο Νεϊμάρ θα μπορεί να μετακινηθεί ως ελεύθερος σε όποια ομάδα θέλει. Κάτι που στις τάξεις των Παριζιάνων είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι δε θέλουν να συμβεί. Γι’ αυτό και του έχουν καταθέσει πρόταση για ανανέωση ως το 2026. Ο ίδιος με δηλώσεις του είχε αναφέρει πως είναι πιο χαρούμενος από ποτέ στο Παρίσι. Κάπου εκεί όλοι σκέφτηκαν ότι θα ανανέωνε. Ωστόσο, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», που επικαλείται ρεπορτάζ της «Equipe», ο Βραζιλιάνος άσος έχει «παγώσει» τις συζητήσεις του με την Παρί, περιμένοντας να γίνει κίνηση από την Μπαρτσελόνα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Νεϊμάρ

Ο Μέσι αλλάζει το… μέλλον του Νεϊμάρ

Το γεγονός ότι ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται κοντά στο να παραμείνει τελικά στους Καταλανούς φαίνεται πως έχει παίξει ρόλο στην απόφαση του Νεϊμάρ. Οι δυο τους συνδέονται με στενή φιλία από τις ημέρες που βρισκόταν μαζί στους «μπλαουγκράνα». Μάλιστα, πριν λίγους μήνες ο Βραζιλιάνος είχε τονίσει πως τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται μαζί. Βέβαια, οι περισσότεροι τότε θεώρησαν πως αυτό θα γινόταν στην Παρί Σεν Ζερμέν. Εξάλλου, τότε ο Αργεντινός σούπερ σταρ έμοιαζε… φευγάτος από την Μπαρτσελόνα και ο φίλος του τον περίμενε στο Παρίσι με ανοιχτές αγκάλες.

Φαίνεται, όμως, πως η ολοένα και πιθανότερη ανανέωση του Μέσι, αλλά και ο αποκλεισμός από τη Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League έφεραν την ανατροπή. Ο Νεϊμάρ πλέον περιμένει ουσιαστικά την Μπαρτσελόνα. Ο ίδιος θέλει να δει τις επόμενες κινήσεις των «μπλαουγκράνα», που σαφέστατα ενδιαφέρονται για την επιστροφή του. Ωστόσο, δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν τον ουρανό με τ’ άστρα για να τον αποκτήσουν. Εκεί ενδέχεται να παίξει ρόλο και η επιθυμία του 29χρονου άσου, που μπορεί να πιέσει για να πάει στους Καταλανούς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ