Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δεν πάει πουθενά ο Καβάνι – Ανανέωσε με τον «διάβολο»
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δεν πάει πουθενά ο Καβάνι – Ανανέωσε με τον «διάβολο»

Ο στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έντισον Καβάνι, ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους «κόκκινους διαβόλους» μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

10.05.2021 | 16:14

Η ανανέωση του συμβολαίου του Έντισον Καβάνι ήταν ο διακαής πόθος όλων στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από τους οπαδούς, τον προπονητή μέχρι και τη διοίκηση όλοι ήθελαν να ανανεωθεί η συνεργασία τους και μετά το επικείμενο καλοκαίρι που τελειώνει το τωρινό του συμβόλαιο. Ο Ουρουγουανός έκανε δεύτερες σκέψεις μέχρι πρόσφατα, καθώς ήθελε να είναι σίγουρος ότι θα παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Τελικά οι δισταγμοί του κάμφθηκαν και ο Καβάνι θα αποτελεί παίκτη της Γιουνάιτεντ μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Αυτή την πληροφορία μεταφέρει με βεβαιότητα ο έγκυρός δημοσιογράφος, Fabrizio Romano. Ο πρώην επιθετικός της Παρί πείστηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του για ένα ακόμη χρόνο.

Τόσο, ο Σόλσκιερ όσο και η διοίκηση του συλλόγου έκανε τα πάντα για να τον πείσουν να μείνει. Σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, η ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες

Ας σημειωθεί ότι η Μπόκα Τζούνιορς προσέφερε συμβόλαιο δύο ετών, αλλά ο 34χρονος αποφάσισε να μείνει για ακόμη μία σεζόν στην Ευρώπη.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Η φετινή αθόρυβη δουλειά του Καβάνι

Αν και δεν προτιμάται ως βασικός, ο Καβάνι έχει βοηθήσει τα μέγιστα τη φετινή σεζόν την ομάδα του. Ειδικότερα, με το τέρμα που πέτυχε κόντρα στην Άστον Βίλα έφτασε τα 9 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ. Σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 15 γκολ και 5 ασίστ σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ουρουγουανός βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να φτάσει στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Ειδικότερα, με 5 γκολ και 3 ασίστ στα 4 παιχνίδια με Γρανάδα και Ρόμα βοήθησε στην πρόκριση στον τελικό με τη Βιγιαρεάλ.

Ας σημειωθεί ότι ο Σόλσκιερ συνήθως τον φέρνει από τον πάγκο. Προτιμάει τον Γκρίνγουν ή τον Ράσφορντ στη θέση του φορ και στο 60ο λεπτό συνήθως τον περνάει στο ματς.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version