Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ράμσεϊ θέλει Άρσεναλ. Εκείνη, όμως;
Άρσεναλ

Ο Ράμσεϊ θέλει Άρσεναλ. Εκείνη, όμως;

Ο Άαρον Ράμσεϊ θέλει πώς και πώς να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους το καλοκαίρι που έρχεται, αλλά, κανείς δεν ξέρει αν θα γυρίσει στην Άρσεναλ.

11.05.2021 | 18:26

Η Άρσεναλ χώρισε με τον Άαρον Ράμσεϊ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Ουαλός ήταν μία ζωή στους Λονδρέζους. Ωστόσο, δεν ήθελε να παραμείνει άλλο σε αυτούς. Κάτι η ρουτίνα, κάτι η μετριότητα στην αγγλική ομάδα τον έκαναν να ψάχνεται.

Η Γιουβέντους τον έκανε δικό της. Τσάμπα κιόλας. Τα πράγματα στην Ιταλία με τους «μπιανκονέρι» πήγαιναν και πάνε από το κακό στο χειρότερο. Όχι μόνο σε ατομικό, αλλά και σε συλλογικό επίπεδο. Κάτι που έχει κάνει τον έμπειρο μέσο να σκέφτεται από τώρα πόσο καλό θα ήταν για τον ίδιο και την οικογένειά του να επιστρέψει στο Βόρειο Λονδίνο.

Δεν χρειάζεται να πούμε για ποια ομάδα. Από… μόνο του φαίνεται! Για την Άρσεναλ φυσικά ο λόγος. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι ούτε τόσο απλά, ούτε τόσο εύκολα όσο μπορεί να σκεφτεί κάποιος. Μιας και οι Άγγλοι δεν φαίνονται να να θέλουν κάποιον ποδοσφαιριστή με τα προσόντα του παλιού τους άσσους. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει για την ώρα από το ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Θες να δεις τις καλύτερες εικόνες που «παίζουν» στο Instagram; Ε τότε θα μπεις στον λογαριασμό μας! 

Θέλει να φύγει, όπως… πήγε στη Γιουβέντους ο Ράμσεϊ!

Δεν ξέρουμε αν θα δούμε και πάλι τον Ουαλό μέσο με τη φανέλα της αγαπημένης του Άρσεναλ. Αλλά αυτό που φαίνεται πως πρέπει να κρατήσουμε ως μία σταθερά είναι ότι ο Βρετανός ποδοσφαιριστής δεν θέλει για κανένα λόγο να επιστρέψει την επόμενη χρονιά στο Τορίνο.

Δεν επιθυμεί με τίποτα να φορέσει και πάλι τη φανέλα της Γιουβέντους και να παίξει στη Σέριε Α. Γι’ αυτό το λόγο και σε περίπτωση που δεν γίνει το deal με την παλιά του ομάδα έχει θέσει ως στόχο την επιστροφή του στο Νησί. Σε όποια άλλη ομάδα και αν είναι.

Αρκεί να του δώσει τον χρόνο και τον χώρο, ώστε να δείξει και πάλι ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει με την μπάλα στα πόδια του. Κάτι που είχε λείψει όλο αυτό το χρονικό διάστημα που βρισκόταν στη Γιουβέντους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version