Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Όσο έπαιξε, έπαιξε για φέτος ο Βεράτι… (pic)
Παρί Σεν Ζερμέν

Όσο έπαιξε, έπαιξε για φέτος ο Βεράτι… (pic)

Ο Μάρκο Βεράτι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες, συνεπώς δεν θα αγωνιστεί ξανά για φέτος με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

11.05.2021 | 00:21

Πλήγμα με τον Μάρκο Βεράτι στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ιταλός διεθνής μέσος υπέστη τραυματισμό τις προάλλες και αυτό θα τον αφήσει εκτός δράσης για κάτι λιγότερο από έναν μήνα. Όπως είναι φυσικό, ο ποδοσφαιριστής της Παρί δεν θα παίξει σε άλλο παιχνίδι της ομάδας του για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Βεράτι τραυματίστηκε στο γόνατο και περίμενε τις ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να δει πότε θα επιστρέψει. Το ιατρικό τιμ της Παρί έκανε γνωστό ότι ο 28χρονος χαφ θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες. Συνεπώς δεν θα βοηθήσει τους πρωταθλητές Γαλλίας στην ύστατη προσπάθεια για τη διατήρηση των κεκτημένων.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο προφανώς δεν είναι καθόλου χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Μιας και υπολόγιζε στον Βεράτι και τις ικανότητές του στον χώρο του κέντρου. Η Παρί έχει ακόμα να δώσει δυο παιχνίδια για τη Ligue 1 ούσα τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λιλ. Πέραν τούτου, έχει και ημιτελικό του Κυπέλλου Γαλλίας την Τετάρτη 12/5 με αντίπαλο την Μονπελιέ.

https://twitter.com/Route1futbol/status/1391860582572167168

Όσο για τους αριθμούς του Βεράτι, ο Ιταλός χαφ μέτρησε 31 συμμετοχές φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν γεύτηκε τη χαρά του γκολ καμία φορά, αλλά σε έξι περιπτώσεις, είδε τους συμπαίκτες του να πανηγυρίζουν γκολ από δική του τελική πάσα. Αυτά είναι τα νούμερα του παίκτη για φέτος, ο οποίος πλέον προετοιμάζεται για το ερχόμενο Euro.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version