ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Ο Τομόρι… βλέπει από τον ουρανό τον Κριστιάνο (pic)

Το άλμα του Φικάγιο Τομόρι στο ματς της Μίλαν με τη Γιουβέντους ξεπέρασε την καλύτερη μέχρι πρότινος επίδοση που άνηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Τομόρι… βλέπει από τον ουρανό τον Κριστιάνο (pic)

Ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του πρόσφατου ντέρμπι ανάμεσα στις Γιουβέντους και Μίλαν. Ο Φικάγιο Τομόρι έχει μετατραπεί σε ένα από τα αγαπημένα παιδιά των οπαδών των «Ροσονέρι» και όχι άδικα. Οι εκπληκτικές του εμφανίσεις με αποκορύφωμα τη τελευταία τον κάνουν πλέον απαραίτητο για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι. Ο 23χρονος αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα από το Μιλάνο, με την Τσέλσι να περιμένει το καλοκαίρι για να παρθούν οριστικές αποφάσεις.

Εμφανίσεις όμως όπως αυτή κόντρα στη Γιουβέντους όχι μόνο απομακρύνουν τον παίκτη από το Σαν Σίρο αλλά δημιουργούν τις συνθήκες για πολυετή παραμονή του. Τη περασμένη Κυριακή βρήκε απέναντί του ποδοσφαιριστές όπως οι Άλβαρο Μοράτα και Κριστιάνο Ρονάλντο. Εκείνος όμως δεν στάθηκε ποτέ σε αυτό, σήκωσε το κεφάλι και δεν το κατέβασε ποτέ κάτω.

Ακολούθησε μας και στην επίσημη σελίδας μας στο Instagram

Το γκολ του κόντρα στους «Μπιανκονέρι» ήταν το κερασάκι στη τούρτα της ολοκληρωτικής του εμφάνισης. Ο ταλαντούχος στόπερ πήδηξε… στον Θεό αφήνοντας τον Κιελίνι αρκετά κάτω του. Πολλοί ήταν αυτοί που στην εικόνα αυτή έφεραν στο μυαλό μια αντίστοιχη με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Όταν ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είχε αψηφήσει τους νόμους της βαρύτητας σε αναμέτρηση με την Σαμπντόρια.

Το άλμα του Τομόρι άγγιξε… ουρανό

Το άλμα του Φικάγιο Τομόρι προς έκπληξη των πάντων είναι ακόμη ψηλότερο. Ο Καναδός αμυντικός με βρετανικό διαβατήριο πήδηξε στα 2,63 μέτρα επίδοση που τον φέρνει ψηλότερα κατά εννιά εκατοστά σε σχέση με το άλμα του Κριστιάνο. Στην Ιταλία μιλούν για ένα μυθικό άλμα που όμοιο του δύσκολα θα βρεθεί άλλο. Ο Τομόρι με ελατήρια στα πόδια έφθασε το ύψος του οριζόντιο δοκαριού. Η ραγδαία ανοδική πορεία του έχει γίνει πολλάκις αντικείμενο σχολιασμού τόσο στην Ιταλία όσο και στο Νησί. Η Τσέλσι θα μπορούσε να παρουσιαστεί αδιαπραγμάτευτη και να δοκιμάσει τη νέα σεζόν να τον εντάξει στο δυναμικό της. Η Μίλαν από πλευράς της ξέρει πως ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό μπορεί να βάλει τέλος στα σενάρια φυγής του παίκτη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ