ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άγιαξ

Το πρωτάθλημα του Άγιαξ… έλιωσε από την αγάπη του κόσμου! (pics)

Ο Άγιαξ πέρασε σε μία πολύ ωραία κίνηση που δείχνει πόσο πολύ σέβεται και εκτιμά τους οπαδούς του και ειδικά εκείνους που τον στήριξαν στα δύσκολα.

Το πρωτάθλημα του Άγιαξ… έλιωσε από την αγάπη του κόσμου! (pics)

Το πρωτάθλημα στην Ολλανδία πήγε στον Άγιαξ. Και πάλι. Πέρυσι και λόγω του κορονοϊού δεν είχε πανηγυρίσει καμία ομάδα την κατάκτησή του, μιας και αναβλήθηκε μέχρι… νεοτέρας και δεν συνεχίστηκε ποτέ.

Ωστόσο, ακόμη και τότε πρώτος ήταν ο «Αίαντας». Φέτος η ομάδα του Άμστερνταμ πανηγύρισε ακόμα μία κορυφή. Ακόμη μία κούπα. Δεν νίκησε μόνο τους αντιπάλους της, αλλά και την πανδημία.

Ο Άγιαξ έδειξε την ποιότητά του και δεν είχε πρόβλημα να κάνει δική του την πρώτη θέση. Ακόμη και με κλειστά γήπεδα δεν ήταν λίγοι που πίστευαν στο σύνολο του Τεν Χαγκ, με αποτέλεσμα να εισιτήρια διαρκείας για τη φετινή σεζόν να φτάσουν τα 42.000! 

Όπως έγινε γνωστό οι άνθρωποι του «Αίαντα» σκοπεύουν να λιώσουν την κούπα του πρωταθλήματος και να φτιάξουν από το εν λόγω μέταλλο μερικά ωραία αναμνηστικά και να τα στείλουν σε όλους τους κατόχους διαρκείας για να τους δείξουν με αυτό τον τρόπο πόσο πολύ τους αγαπούν και τι σημαίνουν για εκείνους. Ειδικά τώρα. Ειδικά μια τέτοια εποχή.

Θες να δεις τις καλύτερες εικόνες που «παίζουν» στο Instagram; Ε τότε θα μπεις στον λογαριασμό μας!  Επιστροφή στην... κανονικότητα για τον Άγιαξ!

Επιστροφή στην… κανονικότητα για τον Άγιαξ!

Τα τελευταία χρόνια γίνεται καλή και συστηματική δουλειά στον Άγιαξ. Ο «Αίαντας» μπορεί να έχει χάσει/πουλήσει σχεδόν όλους τους παίκτες του από την εποχή που είχε φτάσει μία ανάσα μακριά από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, αυτό δεν τον έχει εμποδίσει να παραμείνει άκρως αποτελεσματικός και παράλληλα να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Αν μάλιστα δεν είχε ακυρωθεί κακήν κακώς το περσινό πρωτάθλημα, τότε η ομάδα του Άμστερνταμ θα μέτραγε τρεις κατακτήσεις σε ισάριθμα χρόνια. Όχι και άσχημα εδώ που τα λέμε!

Παράλληλα, πρέπει να σημειωθεί και κάτι ακόμη. Οι Ολλανδοί συνεχίζουν να δίνουν ευκαιρίες σε νέους παίκτες, αλλά και να φέρνουν από τη Λατινική Αμερική ποδοσφαιριστές που τους ανεβάζουν επίπεδο. Δύο κινήσεις που το αποτέλεσμά τους, όπως έχει δείξει, φέρνει… κούπες στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ