Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα βρήκαν Μπαρτσελόνα & Αγκουέρο – Μένει ο Κούμαν!
Μάντσεστερ Σίτι

Τα βρήκαν Μπαρτσελόνα & Αγκουέρο – Μένει ο Κούμαν!

Ο Κουν Αγκουέρο φαίνεται να έχει δώσει τα χέρια με την Μπαρτσελόνα και περιμένει την έγκριση της μεταγραφής από τον Ρόναλντ Κούμαν.

13.05.2021 | 20:07

Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχουν συζητήσεις ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Κουν Αγκουέρο. Ο Αργεντινός δεν συνεχίζει στη Μάντσεστερ Σίτι, η Μπαρτσελόνα ψάχνει επιθετικό και έτσι ένας γάμος φαίνεται να είναι προ των πυλών. Η κακή οικονομική κατάσταση των Μπλαουγκράνα σε συνδυασμό με τον Αγκουέρο που είναι ελεύθερος, κάνουν τη μεταξύ τους συμφωνία ιδανική. Ενώ ιδανικό είναι και το γεγονός ότι ο Αργεντινός είναι και συμπατριώτης αλλά και πολύ καλός φίλος του Λιονέλ Μέσι.

Από ότι φαίνεται τις τελευταίες ημέρες υπάρχει πρόοδος και ο Κουν Αγκουέρο πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Βαρκελώνη. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα της «Sport», οι δύο πλευρές συζήτησαν και τα βρήκαν για μεταξύ τους συμφωνία. Αγκουέρο και Μπαρτσελόνα έδωσαν τα χέρια και είπαν να πορευτούν μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια. Μέχρι δηλαδή και το καλοκαίρι του 2023, όταν ο Κουν θα είναι 34 ετών. Βέβαια, σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, η υπόθεση δεν είναι ακόμα τελειωμένη. Υπάρχει ακόμα ένα βήμα – μία εκρεμμότητα. Κι αυτή έχει να κάνει με τον Ρόναλντ Κούμαν.

Θες να δεις τις καλύτερες εικόνες που «παίζουν» στο Instagram; Ε τότε θα μπεις στον λογαριασμό μας! 

Ο Αγκουέρο περιμένει το ΟΚ από τον Κούμαν

Σύμφωνα με τη «Sport», η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θα παρουσιάσει τη συμφωνία με τον Αγκουέρο στον Ρόναλντ Κούμαν. Κι εκείνος θα κληθεί να αποφασίσει. Αν ο σχεδιασμός της ομάδας χρειάζεται τον ποδοσφαιριστή ή αν θέλει να πάει σε κάποια άλλη επιλογή. Βέβαια, με τις υπάρχουσες συνθήκες, όλα δείχνουν ότι ο Ολλανδός θα δώσει την έγκρισή του και ο Αγκουέρο μετά τη Μάντσεστερ Σίτι θα επιστρέψει στην Ισπανία για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Εκείνος είναι έτοιμος και αποφασισμένος και περιμένει τις αποφάσεις του νέου προπονητή του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version