ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επικές δικαιολογίες από Τεν Χαγκ μετά την «τεσσάρα» από την Πάλας!
Βράδυ κανονικός… εφιάλτης για τον Κασεμίρο!
Τα νούμερα λένε την αλήθεια: Τα στατιστικά δείχνουν πόσο ΜΕΓΑΛΟ κακό κάνει στη Γιουνάιτεντ ο Τεν Χαγκ!
Η Κρίσταλ Πάλας ξεφτίλισε με «τεσσάρα» το… φάντασμα της Γιουνάιτεντ! (vid)
Η Κρίσταλ Πάλας γελοιοποιεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 4-0 και όσο… γράψει! (vids)
Ένα πράγμα έχει στο μυαλό του ο Μίλερ πριν παίξει στο ανακαινισμένο «Μπερναμπέου»
Ο Ολίσε έκανε… πλάκα στην άμυνα της Γιουνάιτεντ και έβαλε απίθανο γκολ! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε… βρώμα για Γκουαρντιόλα και Μπάγερν!
Ο Έμερι συγκίνησε κάθε οπαδό της Άστον Βίλα με τις δηλώσεις του!
Μπέλιγχαμ: «Στη Ρεάλ Μαδρίτης… τερματίζεις το ποδόσφαιρο! Δεν πάει πιο ψηλά μετά!»
Τέλος εποχής στη Γουέστ Χαμ: Φεύγει ο Μόγες!
Ο Αλόνσο… μίλησε – Η Λεβερκούζεν φουλάρει για το αστέρι της Χιρόνα!
Πέρασαν 40 χρόνια… από το ξύλο του Μαραντόνα – Διέλυσε όλη την Μπιλμπάο ο GOAT (vid)
Γιουνάιτεντ: Οι σταρ της ομάδας αποφάσισαν – Αυτόν θέλουν για προπονητή!
Φαν Ντάικ: «Λίβερπουλ, σε αγαπώ! Στην νέα εποχή, εγώ θα είμαι εδώ…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ραούλ σε Πέρεθ: «Είμαι έτοιμος για την πρώτη ομάδα!»

Ο Ραούλ είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, όπου και του δήλωσε ότι είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Ραούλ σε Πέρεθ: «Είμαι έτοιμος για την πρώτη ομάδα!»

Τόσο ο Ζινεντίν Ζιντάν όσο και ο Ραούλ υπήρξαν σπουδαίες προσωπικότητες για τη Ρεάλ Μαδρίτης όσο ακόμη αγωνίζονταν. Ο Γάλλος τροφοδοτούσε τον Ισπανό φορ και εκείνος σημείωνε δια… ποδός του «Ζιζού» αρκετά από τα γκολ του με τη φανέλα της «βασίλισσας».

Τα χρόνια πέρασαν. Έγιναν και οι δύο προπονητές με τον Ραούλ να αργεί λίγο παραπάνω. Ωστόσο, η διαδικασία που ακολούθησαν είναι σχεδόν ίδια. Μιας και αμφότεροι πέρασαν από τις ακαδημίες των «μερένχες» με τον Ζιντάν στη συνέχεια να αναλαμβάνει τα ηνία της πρώτης ομάδας.

Ο Γάλλος έχει ήδη κατακτήσει τρεις φορές το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έχει σηκώσει και δύο πρωταθλήματα. Παρόλα αυτά το μέλλον του μόνο σίγουρο δεν είναι στην ισπανική ομάδα. Την ώρα που ο Ραούλ φαίνεται πως είναι έτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Να γίνει τεχνικός ομάδας ανδρών.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ ο Ισπανός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, όπου μεταξύ άλλων του δήλωσε ότι είναι 100% σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ζιντάν να συνεχίσει εκείνος το έργο του.

Θες να δεις τις καλύτερες εικόνες που «παίζουν» στο Instagram; Ε τότε θα μπεις στον λογαριασμό μας!  O Ραούλ και οι άλλοι! 

O Ραούλ και ο… άλλος!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν με τις δηλώσεις του δεν δείχνει ότι θα μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης και μετά το καλοκαίρι, ούτε ότι θα φύγει κιόλας. Όλα είναι πιθανά. Τίποτα σίγουρο. Ωστόσο, οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή τον Γάλλο. Θέλουν να ξέρουν. Άμεσα. Μιας και έτσι θα προχωρήσει ο σχεδιασμός τους. Λογικό εδώ που τα λέμε.

Γι’ αυτό έχουν κάνει ήδη μία λίστα με μερικά ονόματα προπονητών που τους ενδιαφέρουν σε αυτά είναι πολύ ψηλά ο Ραούλ για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Όμως, δεν είναι και ο μοναδικός.

Εκτός από τον Ισπανό το όνομα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ακούγεται ολοένα και περισσότερο όσο περνάνε οι ημέρες και παίζει εξίσου δυνατά. Ακόμη και έτσι, όμως, όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα συμβεί στο πρωτάθλημα και ποια θα είναι η απόφαση του Ζινεντίν Ζιντάν.

Άλλωστε ο Ραούλ είναι σε ανοιχτή επικοινωνία και με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και δεν πρόκειται να περιμένει για… πάντα τη Ρεάλ! Για να δούμε λοιπόν τι θα… δούμε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ