ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Το… ποίημα του Καβάνι δεν έφτανε στη Γιουνάιτεντ! (vid)

Ο Έντινσον Καβάνι πέτυχε ίσως το γκολ της σεζόν, αλλά δεν μπόρεσε να φέρει το τρίποντο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Φούλαμ (1-1).

Το… ποίημα του Καβάνι δεν έφτανε στη Γιουνάιτεντ! (vid)

Ο Έντινσον Καβάνι έβαλε μια ασύλληπτη γκολάρα, αλλά μόνο αυτή δεν αρκούσε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είδαν τον κόσμο τους να επιστρέφει στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά δεν μπόρεσαν να τον… ανταμείψουν με μια νίκη κόντρα στη Φούλαμ (1-1). Σχεδόν αδιάφορο βαθμολογικά το ματς, με τους Λονδρέζους να έχουν ήδη υποβιβαστεί και τη Γιουνάιτεντ να θέλει απλά ήττα ή ισοπαλία της Λέστερ κόντρα στην Τσέλσι για να διασφαλίσει τη δεύτερη θέση.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Η «ζωγραφιά» του Καβάνι έκανε τη διαφορά στο πρώτο μέρος

Η Γιουνάιτεντ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και απείλησε πρώτη φορά στο 7′. Ο Γουάν-Μπισάκα σέντραρε από τα δεξιά για τον Πογκμπά, αλλά η κεφαλιά του πέρασε λίγο άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα η πίεση των «κόκκινων διαβόλων» επέφερε το γκολ. Βασικά, όχι απλά γκολ. ΓΚΟΛΑΡΑ. Η φάση ξεκίνησε από διώξιμο του Ντε Χέα με τον Φερνάντες να τσιμπάει την μπάλα και να την βγάζει στον κενό χώρο. Ο Ουρουγουανός έφυγε στην πλάτη της άμυνας και είδε εκτός θέσης τον Αρεόλα, τον οποίο «κρέμασε» λίγο μπροστά από το κέντρο για το 1-0!

Οι παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είχαν συνεχώς το πόδι στο «γκάζι». Στο 27′ χρειάστηκε η εντυπωσιακή επέμβαση του Αρεολά σε σουτ του Φερνάντες, για να αποσοβήσει ακόμη ένα γκολ. Παρόλα αυτά, η Φούλαμ άρχισε να… ξεθαρρεύει στο ματς και στο 39′ «άγγιξε» την ισοφάριση. Ο Λούκμαν έβγαλε τον Καρβάλιο σε θέση τετ-α-τετ με τον Ντε Χέα, αλλά το πλασέ του ήταν κακό και ο Ισπανός έδιωξε. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση στο πρώτο μέρος, με την γκολάρα του Καβάνι να κάνει τη διαφορά.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Καβάνι

Ο Μπράιαν… πάγωσε το «Ολντ Τράφορντ»

Το δεύτερο μέρος δεν ξεκίνησε με τον ίδιο καλό ρυθμό όπως το πρώτο. Στο 61′ έγινε η πρώτη ουσιαστική φάση και ήταν για τη Φούλαμ. Ο Λούκμαν έκανε το σούτ από αριστερά, αλλά ο Ντε Χέα έδιωξε, με τον Ισπανό να αποκρούει στη συνέχεια και την εξ επαφής κεφαλιά του Καβαλέιρο. H Γιουνάιτεντ απάντησε στις ευκαιρίες οκτώ λεπτά αργότερα, αλλά ο Γκρίνγουντ δεν πρόλαβε τελευταία στιγμή να βάλει το πόδι του σε γύρισμα του Φερνάντες. Στο 74′ ο νεαρός Άγγλος απείλησε ξανά, αλλά ο Αρεολά απέκρουσε το σουτ του από το ύψος της περιοχής.

Κι εκεί που οι γηπεδούχοι πίεζαν, η Φούλαμ ήταν αυτή που βρήκε την ισοφάριση δύο λεπτά αργότερα. Ο Ριντ βρήκε χώρο από τα δεξιά και σέντραρε, με τον Μπράιν να πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά να κάνει το 1-1! Το παιχνίδι δεν έκρυβε άλλες συγκινήσεις μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης. Με τον βαθμό αυτό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε τους 71 σε 37 αγωνιστικές και θέλει απλά να μην κερδίσει η Λέστερ την Τσέλσι για να διασφαλίσει από τώρα τη δεύτερη θέση. Από την άλλη, η Φούλαμ ανέβηκε στους 28 βαθμούς σε 37 ματς, έχοντας ήδη υποβιβαστεί.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Τουανζέμπε, Σο, ΜακΤόμινεϊ (62′ Ράσφορντ), Φρεντ, Γκρίνγουντ (83′ Ντιαλό), Φερνάντες, Πογκμπά. Καβάνι (88′ Φαν Ντε Μπέεκ).

Φούλαμ (Σκοτ Πάρκερ): Αρεολά, Ριμ, Ανταραμπιόγο, Μπράιαν, Καρβάλιο (63′ Λόφτους-Τσικ), Χ. Ριντ (32′ Άντερσεν), Λεμίνα, Μπ. Ριντ, Λούκμαν (89′ Τέτε), Ανγκισά, Καβαλέιρο

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ