ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

«Σεντονάτη» Γιουβέντους με… χορηγία από Βερόνα (vid)

Η Γιούβέντους έκανε το χρέος, επικράτησε της Μπολόνια με 4-1 και σε συνδυασμό με το... φονικό της Νάπολι τερμάτισε στην 4αδα.

«Σεντονάτη» Γιουβέντους με… χορηγία από Βερόνα (vid)

Τα πράγματα στην Ιταλία ήρθαν έτσι που στην τελευταία αγωνιστική όλοι οι «μεγάλοι» εκτός της πρωταθλήτριας Ίντερ καίγονταν για τη νίκη. Ανάμεσα τους και η Γιουβέντους, με τη «Μεγάλη Κυρία» να επιζητά στο φινάλε νίκη επί της Μπολόνια και αρνητικό αποτέλεσμα την ίδια ώρα είτε της Μίλαν είτε της Νάπολι. Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο ήθελε μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ιταλίας να πάρει και μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς.

Η αποστολή της έμοιαζε βατή μιας και απέναντί της βρισκόταν η αδιάφορη βαθμολογικά Μπολόνια. Η αναμέτρηση βρήκε τη Γιουβέντους να κατεβάζει ενδεκάδα χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μια είδηση που αρχικά σκέπασε με σκεπτικισμό τους φίλους των «Μπιανκονέρι. Ο Πορτογάλος ξεκίνησε τον αγώνα όντας στον πάγκο, με τον Πίρλο να επιλέγει ως βασικούς τους Ντιμπάλα και Μοράτα.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube Γιουβέντους

To παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους φιλοξενούμενους. Μόλις στο 6′ η Γιουβέντους βγήκε στην αντεπίθεση και έφθασε στο 1-0 με δράστη τον Φεντερίκο Κιέζα. Ο Ιταλός εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αντιπάλων του και με σκαστό σουτ παραβίασε το τέρμα της Μπολόνια σημειώνοντας ακόμη ένα σημαντικό γκολ στη σεζόν. Το τέρμα αυτό απομάκρυνε μονομιάς το άγχος που υπήρχε πριν τη σέντρα. Η Μπολόνια σταδιακά έδειξε να παραδίνεται στις ορέξεις της αντιπάλου και η «Κυρία» το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο.

Εύκολα και απλά η Γιουβέντους

Στο 29′ ήταν η σειρά του Άλβαρο Μοράτα να σκοράρει. Ο Ισπανός επιθετικός βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στην κατάλληλη θέση στέλνοντας από με προβολή από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα της Μπολόνια. Ο χορός των γκολ στο πρώτο ημίχρονο έκλεισε στο 45′ με τον Ραμπιό να κάνει με ευκολία το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος οι «μπιανκονέρι» συνέχισαν με το πόδι στο γκάζι. Στο 47′ ο Μοράτα βρήκε ξανά δίχτυα διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα κάνοντας παράλληλα το 4-0. Από εκείνο το σημείο και έπειτα οι μηχανές… έσβησαν. Η Γιουβέντους κατέβασε ταχύτητα και περίμενε το τέλος. Παράλληλα ο πάγκος της ομάδας του Τορίνο ζούσε για τα παιχνίδια στη Νάπολι και το Μπέργκαμο. Το μόνο που κατάφερε η Μπολόνια ήταν να μειώσει με τον Ορσολίνι στο 86′ σε 4-1. Το τελικό σφύριγμα προκάλεσε ντελίριο χαράς. Οι «Μπιανκονέρι» τα κατάφεραν και βρίσκονται ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ