ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Οι παίκτες της Ρεάλ αποχαιρετούν τον Ζιντάν! (pics)

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ένας ένας οι παίκτες του συλλόγου λένε το δικό τους «αντίο» στον Γάλλο τεχνικό.

Οι παίκτες της Ρεάλ αποχαιρετούν τον Ζιντάν! (pics)

Η είδησης της επίσημης αποχώρησης του Ζινεντίν Ζιντάν για δεύτερη φορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης έπεσε σαν «βόμβα». Ναι μεν ήταν γνωστό, αλλά μέχρι την επισημοποίηση, οι φίλαθλοι της «βασίλισσας» ήλπιζαν σε κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής. Ωστόσο, αυτή δε συνέβη και ο «Ζιζού» έκλεισε τον δεύτερο κύκλο του στους Μαδριλένους και επισήμως. Συνολικά ο Γάλλος τεχνικός κατέκτησε στο σύνολο τρία (διαδοχικά) Champions League, δύο πρωταθλήματα, δύο Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, δύο Super Cup και δύο Super Cup Ισπανίας.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Στις δύο θητείες του ο Ζιντάν κατάφερε να «δεθεί» πλήρως με αρκετούς παίκτες της ομάδας. Εξάλλου, ο κορμός της παρέμενε ο ίδιος σε όλες τις επιτυχίες. Ελάχιστες αλλαγές γινόταν, με τον Γάλλο τεχνικό να προτιμάει τη σταθερότητα. Παράλληλα, και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της Ρεάλ αυτή τη στιγμή έζησαν τα πάντα με τον «Ζιζού». Οπότε, όπως είναι λογικό, οι αποχαιρετισμοί τους ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητικοί.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; ζιντάν

Τα «αντίο» των παικτών της Ρεάλ στον Ζιντάν

Πρώτος έσπευσε να πει το δικό του «αντίο» στον Ζιντάν ο αρχηγός της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος, το μέλλον του οποίου στον σύλλογο μόνο σίγουρο δεν είναι. Ο Ισπανός στόπερ δημοσίευσε στο Instagram του μια κοινή τους φωτογραφία με το τρόπαιο του περσινού πρωταθλήματος. «Ζινεντίν Ζιντάν, ο ένας και μοναδικός. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Το αξίζεις, το έχεις καταφέρει. Απόλαυσε τη ζωή και την οικογένεια σου. Μια μεγάλη αγκαλιά και σ’ ευχαριστώ», ανέφερε στο μήνυμα του ο Ισπανός αμυντικός.

Πιο ευσυγκίνητο ήταν το «αντίο» του Ραφαέλ Βαράν. Ο «Ζιζού» αποτέλεσε ουσιαστικά τον μέντορα του Γάλλου στόπερ και τον άνθρωπο που τον εμπιστεύτηκε πλήρως όταν ανέλαβε τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι, ο 28χρονος σε μήνυμα του στο Instagram ευχαρίστησε τον Ζιντάν για τις συμβουλές και την εμπιστοσύνη του και εξέφρασε την ευχή του να ιδωθούν ξανά.

«Από την ημέρα που έφτασα στη Μαδρίτη πριν από 10 χρόνια, ήσουν κάτι παραπάνω από ένας προπονητής, ένας μέντορας. Με βοήθησες να εξελιχθώ τόσο ως παίκτης όσο και ως άνθρωπος. Μπόρεσες να οδηγήσεις αυτή τη χρυσή γενιά στην κορυφή με κλάση (και αρκετές φορές). Δεν μπορώ να σε ευχαριστήσω αρκετά για όλες τις συμβουλές που μου έδωσες, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Σ’ ευχαριστώ κόουτς! Καλή τύχη κι εύχομαι να σε δω ξανά σύντομα».

Ο Τιμπό Κουρτουά αποχαιρέτησε και αυτός μέσω του Instagram τον Γάλλο τεχνικό. «Ήταν τιμή μου να έχω για προπονητή έναν θρύλο όπως εσύ. Σ’ ευχαριστώ για όσα μου έμαθες, για την εμπιστοσύνη που είχες πάντα σε μένα και για όσα κατακτήσαμε μαζί. Ελπίζω να βρεθούμε ξανά. Σου εύχομαι τα καλύτερα!», έγραψε ο Βέλγος πορτιέρε.

Ακόμη ένα ιδιαίτερο συγκινητικό μήνυμα προς τον Ζιντάν για την αποχώρηση του έγραψε ο Ντάνι Καρβαχάλ. «Μίστερ, έχω μόνο λόγια ευγνωμοσύνης να πω για όλον αυτόν τον καιρό που σε είχα προπονητή. Σ’ ευχαριστώ πολύ για την αφοσίωση σου και την προσπάθεια σου να με κάνεις καλύτερο παίκτη καθημερινά. Ευχαριστώ όλο το επιτελείο που ήταν δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια και σου εύχομαι τα καλύτερα. Είμαι σίγουρος ότι θα ξανασυναντηθούμε στο μέλλον», έγραψε ο Ισπανός μπακ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ