ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Retro Stories

Φραντσέσκο Τότι: Η Ρόμα μας θύμισε το αντίο στον «καπιτάνο» της! (vid)

Μια μέρα σαν σήμερα ο Φραντσέσκο Τότι κρέμασε τα παπούτσια του, παίζοντας για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό της Ρόμα μέσα στο «Ολίμπικο».

Φραντσέσκο Τότι: Η Ρόμα μας θύμισε το αντίο στον «καπιτάνο» της! (vid)

Η Ρώμη είναι η αιώνια πόλη. Ο Φραντσέσκο Τότι είναι ο αιώνιος «καπιτάνο»της Ρόμα. Αυτή είναι η αρχή της ιστορίας μας, αλλά και το τέλος. Όσα και αν γράψει κανείς για την εν λόγω σχέση κάτι θα ξεχάσει.

Κάτι θα αφήσει απ’ έξω. Άλλωστε δεν γίνεται μερικές λέξεις να συνοψίσουν την καριέρα του Ιταλού μεσοεπιθετικού στην ομάδα της καρδιάς του. Κάτι που επίσης είναι δεδομένο. Δεν γίνεται να χωρέσει τόσο συναίσθημα και τόσα δάκρυα μέσα σε μερικές παραγράφους.

Το ημερολόγιο έδειχνε Μάιο του 2017. Και πιο συγκεκριμένα 28 όταν ο Φραντσέσκο Τότι φόρεσε για τελευταία φορά το περιβραχιόνιο, αλλά και της φανέλα των «τζιαλορόσι». Τα χρόνια πέρασαν. Ήδη μετράμε τέσσερα. Όμως, η ιταλική ομάδα με ένα απίθανο βίντεο φρόντισε να μας… φρεσκάει τις τελευταίες στιγμές του «καπιτάνο» με την μπάλα στα πόδια.

Μερικά αδιάφορα κόρνερ έμειναν στην ιστορία. Μιας και αυτά έβαλαν την τελεία σε μία καριέρα που είχε πολλά γκολ, ασίστ και στιγμές μαγείας!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ο Τότι δεν ήταν απλά ένας ακόμη πολύ καλός παίκτης! 

Ο Τότι δεν ήταν απλά ένας ακόμη πολύ καλός παίκτης!

Ο Φραντσέσκο Τότι δεν ήταν, δεν είναι και ούτε πρόκειται να είναι στο μέλλον ένας θρύλος της Ρόμα. Πάντα ήταν κάτι παραπάνω. Πολλά παραπάνω. Όχι μόνο για τους φίλους της εν λόγω ομάδας. Αλλά γενικότερα για όλους εκείνους που ασχολούνται πιστά με το ποδόσφαιρο.

Η ιστορία αγάπης μεταξύ του συλλόγου της ιταλικής πρωτεύουσας και του «καπιτάνο» είναι από εκείνες που δεν τις πιστεύει κανείς αν δεν τις δει ή αν δεν τις ζήσει. Το να μείνεις σε μία ομάδα που ποτέ δεν ήταν μέσα στις κορυφαίες της Ιταλίας και πάντα έκανε υπερπροσπάθειες για να συμβεί αυτό είναι κάτι δύσκολο.

Ωστόσο, το να είσαι πιστός και αφοσιωμένος σε εκείνη την ώρα που σε θέλουν οι μεγάλες και δυνατές του πλανήτη, τότε είναι αγνή αγάπη και τίποτα άλλο. Τότε μιλάμε για τη σχέση μεταξύ του Φραντσέσκο Τότι και της Ρόμα που έκλεισε σαν σήμερα στο «Ολίμπικο» με όλους εκείνους που έδωσαν το «παρών» -αλλά και πολλούς περισσότερους από τα σπίτια τους- να κλαίνε για χάρη του!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ