Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρόεδρος UEFA: «Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους…. είστε μόνοι σας»
Ρεάλ Μαδρίτης

Πρόεδρος UEFA: «Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους…. είστε μόνοι σας»

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφερίν, για μια ακόμα φορά δήλωσε πως η στάση που κρατάνε οι τρεις σύλλογοι είναι απαράδεκτη!

29.05.2021 | 17:52

Η ιδέα για την νέα Σούπερ Λιγκ… κατέρρευσε πριν καλά καλά πέσει στο τραπέζι. Οι αντιδράσεις των φιλάθλων ήταν τεράστιες, όπως και η αντίδραση των UEFA και FIFA! Όλοι ήταν έξαλλοι και αρνητικοί στην υλοποίηση αυτού του νέου πρωταθλήματος. Έτσι οι περισσότερες ομάδες απέσυραν την συμμετοχή τους…

Όμως όπως γνωρίζετε υπάρχουν τρεις σύλλογοι που… επιμένουν και φυσικά είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους. Οι τρεις συγκεκριμένοι σύλλογοι με γραπτή τους δήλωση προ ημερών… αποκάλυψαν πως δεν μετανιώνουν και θα προχωρήσουν στην υλοποίηση της ιδέας της ESL στο προσεχές μέλλον!

Αυτό σίγουρα έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση και δυσαρέσκεια στις τάξεις της UEFA! O πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τσέφεριν, έχει μιλήσει σκληρά για την στάση των τριών συλλόγων και “απειλεί” με κυρώσεις εφόσον συνεχίσουν σε αυτό το μοτίβο!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Με νέες του δηλώσεις στο SkySport ο Τσέφεριν τόνισε πως είναι απαράδεκτα τα όσα γίνονται, τονίζοντας πως Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ… είναι μόνες εναντίων όλων!

«Αυτό που κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης, η Γιουβέντους και η Μπαρτσελόνα μου προκαλεί σοκ! Είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά του και δεν θα γίνει ανεκτή από κανέναν.», είπε ο πρόεδρος της UEFA!

«Δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο σχετικά με το πότε και αν έρθει ο αποκλεισμός για αυτές τις ομάδες. Είμαι πεπεισμένος πως ακόμα θέλουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν υπάρχει όμως καμία σχέση και καμία επαφή με αυτούς τους συλλόγους. Είναι μόνοι τους!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλεξάντερ Τσέφεριν!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version