ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Βρήκε τον εκλεκτό του για το κέντρο της Γιούβε ο Αλέγκρι!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει σηκώσει μανίκια στη Γιουβέντους και έθεσε ως πρωταρχικό του στόχο την απόκτηση του Μάνουελ Λοκατέλι για το χώρο του κέντρου.

Βρήκε τον εκλεκτό του για το κέντρο της Γιούβε ο Αλέγκρι!

Η Γιουβέντους θέλει να αφήσει πίσω στη μνήμη της τη φετινή κακή σεζόν. Η «γηραιά κυρία» παρέδωσε την τεχνική της ηγεσία στην αρχή της σεζόν στον Αντρέα Πίρλο. Ωστόσο, ο παλαίμαχος θρυλικός μέσος δεν αποδείχτηκε το ίδιο καλός ως προπονητής. Έτσι, η ομάδα του Τορίνο απώλεσε τα σκήπτρα στην Ιταλία έπειτα από 9 ολόκληρά χρόνια με μόνη… παρηγοριά την κατάκτηση του Κυπέλλου. Γι’ αυτό και στις τάξεις του συλλόγου πήραν δραστικά μέτρα με το τέλος της σεζόν. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επέστρεψε στον πάγκο του συλλόγου έπειτα από δύο χρόνια. 

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Στόχος του Ιταλού τεχνικού είναι να επαναφέρει τη Γιουβέντους στο δρόμο των επιτυχιών. Γι’ αυτό, άλλωστε, και οι ιθύνοντες του συλλόγου του έχουν δώσει την ελευθερία να αλλάξει ό,τι θέλει για να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα. Σύμφωνα με το «Gazzetta dello Sport», ο Αλέγκρι θέλει να… σουλουπώσει το κέντρο της «γηραιάς κυρίας» κι έχει ήδη βρει τον κατάλληλο άνθρωπο για τη δουλειά. Αυτός είναι ο Μάνουελ Λοκατέλι της Σασουόλο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Αλέγκρι Λοκατέλι

Τα κατορθώματα του Λοκατέλι έχουν… τρελάνει τον Αλέγκρι

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, ο Ιταλός προπονητής έχει εντοπίσει ένα πρόβλημα στη μεταφορά της μπάλας. Οι Ραμπιό, Ράμσεϊ, Μπεντανκούρ και ΜακΚένι δεν είναι οι παίκτες που έχουν την άνεση να βγάλουν την μπάλα από τα μετόπισθεν και να την φέρουν πιο μπροστά στην επίθεση. Ουσιαστικά, ο Αλέγκρι ψάχνει έναν… Πίρλο στο κέντρο του. Ο Λοκατέλι έχει ξεχωρίσει στα μάτια του και θεωρεί πως είναι ο παίκτης που θα του «λύσει» τα χέρια.

Άλλωστε, οι δυο τους γνωρίζονται πάρα πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στη Μίλαν. Ο Ιταλός τεχνικός είναι αυτός που ανέδειξε τον νεαρό μέσο, ανεβάζοντας τον στην πρώτη ομάδα. Τότε, ο Λοκατέλι ήταν μόλις 16 ετών και θεωρούταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του συλλόγου. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως αναμενόταν, με τον ίδιο να αποχωρεί για τη Σασουόλο. Στους «νεροβέρντι» ο 23χρονος, πλέον, μέσος φαίνεται πως βρήκε την… υγειά του. Έχει εξελιχθεί σ’ έναν εξαιρετικό playmaker κι αυτό είναι που έχει… τρελάνει τον Αλέγκρι.

Άλλωστε τα στατιστικά του μιλούν από μόνα τους. Μπορεί να έχει πετύχει μόλις τέσσερα γκολ σε όλη τη σεζόν (σε 40 ματς), αλλά την ίδια στιγμή μετράει 89% επιτυχία στις μεταβιβάσεις, έχοντας 82 κατά μέσο όρο ανά ματς. Ταυτόχρονα, σε κάθε παιχνίδι έχει περίπου 2.2 ντρίπλες, 0.36 ευκαιρίες και 12.3 πάσες στο επιθετικό τρίτο της ομάδας του. Καταλαβαίνει εύκολα κανείς γιατί ο Αλέγκρι θέλει να τον κάνει την πρώτη του κίνηση στη Γιουβέντους. Η Σασουόλο δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο στο μέλλον του και φέρεται να ζητάει περί τα 40 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει. Ένα ποσό διόλου απαγορευτικό για τη «γηραιά κυρία».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ