Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EΠΙΣΗΜΟ: Στην Τσέλσι μέχρι τέλους ο Τιάγκο Σίλβα!
Τσέλσι

EΠΙΣΗΜΟ: Στην Τσέλσι μέχρι τέλους ο Τιάγκο Σίλβα!

O Τιάγκο Σίλβα θα παραμείνει παίκτης της Τσέλσι, τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο του 2022. Όπως έκαναν γνωστό με ανακοίνωσή τους οι Άγγλοι.

04.06.2021 | 18:00

Έπεσαν οι υπογραφές! Έτσι, ο Τιάγκο Σίλβα θα παραμείνει στην Τσέλσι μέχρι και το καλοκαίρι του 2022! Ο Βραζιλιάνος στόπερ μπορεί να έχει τα χρονάκια (είναι 36 ετών) του αλλά δείχνει στους Άγγλους ότι ακόμη και τώρα είναι σημαντικό στέλεχος.

Ο Τόμας Τούχελ όχι απλά του έδωσε φανέλα βασικού. Αλλά ξεκίναγε την άμυνά του από εκείνον! Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ναι μεν είχε κάποια προβλήματα τραυματισμών μέσα στη σεζόν, αλλά, όταν έπαιζε ήταν… παράδειγμα προς μίμηση.

Η σχέση του τόσο με τον Τόμας Τούχελ όσο και με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι εξαιρετική. Μάλιστα, ο Γερμανός τεχνικός είχε επαφές μαζί του και του ζήτησε να παραμείνει για τουλάχιστον ακόμη έναν χρόνο. Όπως και έγινε! Όλα αυτά λίγο μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Τιάγκο Σίλβα: Αυτός ο… βράχος!

Δεν είναι μόνο η εμπειρία. Είναι και το πάθος που έχει ο Τιάγκο Σίλβα. Η Τσέλσι χρόνια έψαχνε έναν αμυντικό με τη δική του κλάση. Με τη δική του ποιότητα. Εν τέλει τον έκανε δικό της μόλις το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν και δεν άργησε να δώσει τα χέρια με την αγγλική ομάδα. Μέσα σε χρόνο ρεκόρ όχι απλά μπήκε στο πετσί του ρόλου και των απαιτήσεων. Αλλά έγινε μία ηγετική φιγούρα. Ειδικά για τους νεότερους συμπαίκτες του που έχουν να πουν τα καλύτερα για εκείνον και τη δουλειά που κάνει.

Όχι μόνο στα δύσκολα ματς. Αλλά και στις προπονήσεις. Ο απόλυτος επαγγελματίας. Η Τσέλσι θα τον χαίρεται μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι σίγουρα. Αλλά ποιος ξέρει… Δεν αποκλείεται να συνεχίσει και μετά από εκείνο. Άλλωστε μας έχει δείξει με πράξεις και όχι με λόγια ότι η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο για εκείνον.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version