Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λαπόρτα: «Ο Κούμαν είναι ο κατάλληλος προπονητής για εμάς»
Μπαρτσελόνα

Λαπόρτα: «Ο Κούμαν είναι ο κατάλληλος προπονητής για εμάς»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα δήλωσε πως ο Ρόναλντ Κούμαν είναι ο καταλληλότερος προπονητής για την Μπαρτσελόνα και για αυτό... παρέμεινε!

04.06.2021 | 00:16

Η Μπαρτσελόνα κόντρα στα… σενάρια απομάκρυνσης του Ρόναλντ Κούμαν, ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως θα ο Ολλανδός τεχνικός θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας για μια ακόμα σεζόν τουλάχιστον!

Ο Ρόναλντ Κούμαν δέχθηκε πιέσεις για να διώξει τον πρώην τεχνικό της Έβερτον από τον πάγκο, ωστόσο με δικιά του πρωτοβουλία… κράτησε τον Κούμαν!

Από την πλευρά του ο ισχυρός άνδρας των Μπλαουγκράνα, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως αυτήν την στιγμή ο Ολλανδός. Είναι ο κατάλληλος προπονητής για τον σύλλογο! Δηλώσεις που σίγουρα δεν άρεσαν στην πλειοψηφία των φιλάθλων της Μπαρτσελόνα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Τον τελευταίο καιρό ήρθαμε στο συμπέρασμα πως το να συνεχίσει ο Ρόναλντ Κούμαν είναι η καλύτερη επιλογή για την Μπαρτσελόνα! Βλέπω πως έχει κίνητρο, είναι χαρούμενος και έχει την σωστή νοοτροπία», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των Μπλαουγκράνα!

Πάντως ο Λαπόρτα υποστήριξε πως… ίσως χρειαστεί να γίνει μια συζήτηση με τον Ολλανδό τεχνικό, σχετικά με το χρηματικό ύψος του συμβολαίου του! Από την άλλη όμως ξεκαθάρισε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την περσινή πορεία και την προσπάθεια του έμπειρου κόουτς με ην Μπαρτσελόνα!

«Ο Κούμαν είναι ένας άνθρωπος που δείχνει κατανόηση. Αν χρειαστεί να γίνει κάποια αλλαγή στο συμβόλαιο του για οικονομικούς λόγους, τότε θα το συζητήσουμε. Αλλά σας διαβεβαιώνω πως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής. Δεν έχει χρειαστεί. Ο μάνατζερ του Κούμαν πίστευε πως αυτά τα ζητήματα έπρεπε να συζητηθούν, ωστόσο δεν το θεωρήσαμε αναγκαίο αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζοάν Λαπόρτα!

«Πρέπει όμως να πω πως ο Ρόναλντ Κούμαν έχει ήδη κάνει μια εξαιρετική προσπάθεια με την ομάδα μας», είπε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version