ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

«Η Ισπανία χωρίς παίκτη της Ρεάλ στο Euro; Απίστευτο!» (vid)

Μεγάλη εντύπωση έκανε στον Αρσέν Βενγκέρ το γεγονός πως στην αποστολή στης εθνικής Ισπανίας δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Η Ισπανία χωρίς παίκτη της Ρεάλ στο Euro; Απίστευτο!» (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης για πολλά χρόνια ήταν η βασική πηγή ποδοσφαιριστών της εθνικής Ισπανίας. Ωστόσο, το Euro 2020 είναι διαφορετικό. Τόσο για τους «φούριας ρόχας» όσο και για τους Μαδριλένους.

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Λουίς Ενρίκε ανακοίνωσε την αποστολή για το εν λόγω μεγάλο τουρνουά. Όμως, κανείς από την ισπανική ομάδα δεν ήταν εκεί. Κάτι που είναι πρωτόγνωρο! Κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά και έκανε μέχρι και τον Αρσέν Βενγκέρ να το σχολιάσει σε γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό!

«Παρακολουθώ τη Ρεάλ Μαδρίτης ολόκληρη τη ζωή μου. Από τότε που ήμουν μικρό παιδί μέχρι και σήμερα. Πρώτη φορά στη ζωή μου, λοιπόν, βλέπω στην αποστολή της εθνικής Ισπανίας για ένα μεγάλο τουρνουά δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι απίστευτο!

Είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν. Ωστόσο, δεν είναι πρόβλημα της εθνικής Ισπανίας ή του Λουίς Ενρίκε. Είναι κάτι που συμβαίνει τα τελευταία τρία χρόνια στην ομάδα της Ρεάλ. Η Ρεάλ Μαδρίτης έγινε πιο αδύναμη. Η Μπαρτσελόνα έγινε πιο αδύναμη και έτσι η εθνική Ισπανίας έγινε πιο αδύναμη.

Είμαι μεγάλος θαυμαστής της εθνικής Ισπανίας. Αυτό που έκανε από το 2008 μέχρι και το 2012, όπου κατέκτησε το Euro, το Παγκόσμιο Κύπελλο και μετά πάλι το Euro δεν το έχω ξαναδεί από καμία άλλη ομάδα. Όμως, από εκεί και πέρα κατέρρευσε», τα λόγια του Αλσατού τεχνικού.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Ο Βενγκέρ βλέπει πτώση στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Βενγκέρ βλέπει πτώση στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Η σεζόν πέρασε και τελείωσε για τη Ρεάλ Μαδρίτης άσχημα. Με καμία κατάκτηση ενός τροπαίου. Κάτι που δεν είναι συχνό φαινόμενο στη «βασίλισσα». Κάτι που γίνεται σπάνια.

Ωστόσο, αυτό έχει λογική. Υπάρχει εξήγηση. Η αγωνιστική εικόνα των «μερένχες», σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ, έχει πέσει αρκετά. Όπως το ίδιο έχει συμβεί και στην Μπαρτσελόνα, κάτι που όπως ήταν λογικό και επόμενο έχει επηρεάσει την εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Πάντως δεν αποκλείεται στο μέλλον η Ρεάλ Μαδρίτης να ξεκινήσει να δίνει ολοένα και περισσότερες ευκαιρίες σε Ισπανούς ποδοσφαιριστές, ώστε να τονώσει το εν λόγω στοιχείο στα αποδυτήριά της!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ