ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Ο Μουρίνιο πετσόκοψε, αλλά και… σεβάστηκε τη Γερμανία!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ανέλυσε την εθνική Γερμανίας ενόψει Euro 2020, κάνοντας λόγο για τραγικές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια, αλλά κρατώντας μια... πισινή.

Ο Μουρίνιο πετσόκοψε, αλλά και… σεβάστηκε τη Γερμανία!

Μόλις πριν από ένα μήνα ανακοινώθηκε η επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στους πάγκους για χάρη της Ρόμα. Έπειτα από μια κάκιστη σεζόν στην Τότεναμ, ο Πορτογάλος απολύθηκε τον Απρίλιο, αλλά δεν άργησε να βρει την επόμενη δουλειά του. Ο ίδιος θα επιστρέψει μετά από 11 χρόνια στην Ιταλία, καθώς τη σεζόν 2010/11 είχε αποχωρήσει από την Ίντερ μετά την κατάκτηση του τρεμπλ. Μέχρι, όμως, να αναλάβει καθήκοντα στους «τζιαλορόσι», ο «Special One» εκτελεί χρέη αναλυτή στην «Sun» για το Euro 2020, που πλησιάζει.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Σε στήλη του στο αγγλικό Μέσο, ο Μουρίνιο αρχικά είχε ρίξει το… καρφί του στον Γκάρεθ Μπέιλ. Πέραν των Ουαλών, ο Πορτογάλος ανέλυσε κάθε ομάδα που συμμετέχει στη διοργάνωση. Το… πετσόκομα που έκανε στη Γερμανία, όμως, δύσκολα το έχει κάνει αλλού. Βλέπετε, ο «Special One» χαρακτήρισε τραγικά τα τελευταία δύο χρόνια των «πάντσερ», μιλώντας μάλιστα και για την ήττα τους εντός έδρας από τη Βόρεια Μακεδονία. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να μιλήσει και με τα καλύτερα λόγια για τους Γερμανούς. Τους χαρακτήρισε «φόβητρο» και τόνισε πως μπορούν να πάνε μέχρι τέλους, εφόσον περάσουν τους ομίλους, κάτι που βέβαια δε θεωρεί 100% πιθανό. Εξάλλου, υπενθυμίζεται ότι θα βρεθούν απέναντι σε Γαλλία, Πορτογαλία και Δανία.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μουρίνιο

Μουρίνιο: «Ήταν τραγικοί σε προκριματικά και Nations League – Είναι πάντα μια ομάδα φόβητρο»

«Ήταν τραγικοί στα προκριματικά και στο Nations League. Είχαν ένα ιστορικό αποτέλεσμα, χάνοντας στην έδρα τους από τη Βόρεια Μακεδονία. Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί ήταν τόσο κακοί τα τελευταία δύο χρόνια. Ωστόσο, τώρα είναι η στιγμή της αλήθειας. Και συνήθως σε αυτό το σημείο, η Γερμανία είναι πάντα εκεί. Ο Λεβ φεύγει μετά το Euro και θα θέλει να αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά. Επίσης αυτό θα είναι το τελευταίο Euro για παίκτες όπως ο Τόμας Μίλερ, ο Μάνουελ Νόιερ και ο Ματς Χούμελς», είπε αρχικά ο Μουρίνιο και συμπλήρωσε:

«Είναι πάντα μια ομάδα φόβητρο. Είναι πραγματικοί στρατιώτες. Είναι ένα πάρα πολύ πειθαρχημένο σύνολο. Επίσης έχουν κάποιους εξαιρετικά ταλαντούχους παίκτες. Ο Γιόσουα Κίμιχ είναι ένα τρανό παράδειγμα ενός φανταστικού νεαρού παίκτη, που θα είναι το παρόν αλλά και το μέλλον αυτής της χώρας. Οι Γερμανοί είναι οι Γερμανοί κι αυτό νομίζω τα λέει όλα. Νομίζω ότι μπορεί να αποκλειστούν από τους ομίλους. Μπορεί να συμβεί. Ωστόσο, αν περάσουν από τους ομίλους, θεωρώ ότι μπορούν να πάνε μέχρι τέλους»

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ