Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σφήνα της Ατλέτικο για τον Ντε Πολ!
Ατλέτικο Μαδρίτης

Σφήνα της Ατλέτικο για τον Ντε Πολ!

Ο Ροντρίγκο Ντε Πολ φημολογείται πως είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ατλέτικο Μαδρίτης που τον διεκδικεί από τις ομάδες του Μιλάνου.

06.06.2021 | 23:35

Ανήκει στην Ουντινέζε και πλέον θεωρεί πως ήρθε η ώρα να ανέβει ξανά επίπεδο στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Ο Ροντρίγκο Ντε Πολ στα 27 του χρόνια φέρεται να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Αργεντινός διεθνής μέσος φέρεται να είναι στη μεταγραφική λίστα της Ατλέτικο Μαδρίτης! Με τους πρωταθλητές Ισπανίας να μπαίνουν ανάμεσα στις Μίλαν και Ίντερ.

Όπως αναφέρει η Μundo Deportivo, ο άσος της Ουντινέζε είναι στην κορυφή της λίστας των «ροχιμπλάνκος». Ο Ντιέγκο Σιμεόνε τον γνωρίζει καλά. Εξάλλου συμπατριώτες είναι. Και φέρεται να είναι θετικός στο να αποκτηθεί ο παίκτης το φετινό καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η τιμή εκκίνησης για τον Ντε Πολ ανέρχεται στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που πρέπει να δώσει όποια ομάδα θελήσει να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024 με την ιταλική ομάδα.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube 

Πόλος έλξης ο Ντε Πολ…

Έως τώρα οι Μίλαν και Ίντερ είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν. Δηλαδή, ο Ντε Πολ να αποχωρήσει μεν από το «Φρίουλι», αλλά να μη φύγει από τα ιταλικά σύνορα. Για την ώρα δεν έχει γίνει κάποια περεταίρω κίνηση. Με τις πληροφορίες να βάζουν στο κόλπο και τις Γιουβέντους, Ρόμα, Λίβερπουλ. Ομάδες οι οποίες δεν φέρονται διατεθειμένες να δώσουν τόσα χρήματα για να τον αγοράσουν.

Ο Ντε Πολ να αναφέρουμε πως ολοκλήρωσε μια γεμάτη σεζόν σε συλλογικό επίπεδο, με 36 εμφανίσεις, εννέα γκολ και 10 ασίστ στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version