Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ιταλία μπαίνει στο EURO ως η πιο φορμαρισμένη ομάδα
EURO 2020

Η Ιταλία μπαίνει στο EURO ως η πιο φορμαρισμένη ομάδα

Η Ιταλία έρχεται με φόρα στο φετινό EURO, καθώς μετράει οχτώ νίκες στα τελευταία της οχτώ παιχνίδια χωρίς να έχει δεχτεί κανένα τέρμα.

07.06.2021 | 11:27

Η Ιταλία έχει πανηγυρίσει μόλις 1 φορά στην ιστορία της το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Το μακρινό 1968 είχε φτάσει μέχρι την κατάκτηση του τρόπαιου. Άλλες 2 φορές (2000, 2012) έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης αλλά έφυγε με άδεια τα χέρια. Στο φετινό EURO πηγαίνει με ταπεινότητα και χωρίς μεγάλα λόγια να κυνηγήσει τη μεγάλη έκπληξη.

Μπορεί να μην διαθέτει σούπερ αστέρες αλλά σίγουρα έχει παίκτες με μαχητικό πνεύμα και ταλέντο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Ρομπέρτο Μαντσίνι, είναι από τους πιο έμπειρους και ξέρει καλύτερα από τον καθένα να διαχειριστεί την πλειάδα επιλογών του.

Αν κρίνουμε, πάντως, από τα τελευταία αποτελέσματα της «Σκουάντρα Ατζούρα», κατανοούμε ότι έρχεται με φόρα στο φετινό EURO. Στα τελευταία 8 της παιχνίδια μετράει ισάριθμες νίκες με συντελεστή τερμάτων 25-0.

Μεταξύ άλλων έχει επικρατήσεις της Πολωνίας με 2-0, της Τσεχίας με 4-0, της Βόρειας Ιρλανδίας με 2-0 και του Σαν Μαρίνο με 7-0.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

To ξεκάθαρο φαβορί του ομίλου η Ιταλία

Ιταλία, Τουρκία, Ελβετία και Ουαλία ρίχνονται στη μάχη του Euro με μεγαλύτερες φιλοδοξίες απ’ ότι νομίζουν οι περισσότεροι. Τα παιχνίδια θα λάβουν χώρα σε Ιταλία και Αζερμπαϊτζάν από 11 μέχρι 20 Ιουνίου.

Το ξεκάθαρο φαβορί του ομίλου είναι φυσικά η Ιταλία. Μια παραδοσιακή δύναμη του παγκόσμιου ποδόσφαιρου που τα τελευταία χρόνια έχασε αρκετό έδαφος και πλέον επιστρέφει με… άγριες διαθέσεις. Η «Σκουάντρα Ατζρούρα» δεν είναι ανάμεσα στα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου όμως αυτό δείχνει να την βολεύει. Έρχεται στο Euro με μεγάλους στόχους και όποιος την υποτιμήσει θα κάνει τεράστιο λάθος.

Από εκεί και πέρα Τουρκία και Ελβετία αναμένεται να παλέψουν για τη δεύτερη θέση, από τη διεκδίκηση της οποίας κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει την μαχητική Ουαλία

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

EURO 2020
Exit mobile version