Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Γκουαρντιόλα ζηλεύει δύο μεταγραφές της Μπαρτσελόνα!
Μπαρτσελόνα

Ο Γκουαρντιόλα ζηλεύει δύο μεταγραφές της Μπαρτσελόνα!

O Πεπ Γκουαρντιόλα είχε να πει τα καλύτερα λόγια για τις μεταγραφές που έχει κάνει για την ώρα η Μπαρτσελόνα και συγκεκριμένα τους Αγκουέρο- Γκαρσία!

09.06.2021 | 21:58

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε πολύ δυναμικά το καλοκαίρι της! Οι Καταλανοί δεν χρειάστηκε να περιμένουν αρκετά, ώστε να δουν την ομάδα τους να ενισχύεται σημαντικά. Ειδικά σε θέσεις που μέχρι πρότινος είχε… θεματάκια!

Η πρώτη ήταν εκείνη του Σέρχιο Αγκουέρο. Ο έμπειρος στράικερ έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι και στα… καπάκια έδωσε τα χέρια με τους «μπλαουγκράνα». Κάτι παρόμοιο συνέβη και με τον Έρικ Γκαρσία. Ο νεαρός αμυντικός δεν «έπιασε» ποτέ στους «πολίτες» και δεν άργησε να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε και τον έκανε ευρύτερα γνωστό.

Οι εν λόγω μεταγραφές άρεσαν πολύ στον Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τους δύο παίκτες που μέχρι πρότινος ήταν μαζί του!

«Η Μπαρτσελόνα έχει κάνει δύο σπουδαίες μεταγραφές για την ώρα. Αυτή του Σέρχιο Αγκουέρο και αυτή του Έρικ Γκαρσία. Ο Έρικ είναι στην αρχή της καριέρας του και πιστεύω πως θα βοηθήσει πολύ την ομάδα στο μέλλον, όσο και τον Κούμαν. Από την άλλη ο Αγκουέρο θα συνεχίσει να σκοράρει τέρματα όπως κάνει και τόσα χρόνια!», τα λόγια του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η Μπαρτσελόνα, δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί!

Η σεζόν που πέρασε ήταν πολύ κακή για την Μπαρτσελόνα. Βέβαια, ξεκίνησε πολύ πιο άσχημα, όμως, στο φινάλε δεν κατέκτησε κάποιο «μεγάλο» τρόπαιο. Εκτός από εκείνο του Κυπέλλου.

Γι’ αυτό το λόγο και οι άνθρωποι της ομάδας τα έβαλαν κάτω και ξεκίνησαν τον καλοκαιρινό σχεδιασμό. Ήδη οι Καταλανοί έχουν προχωρήσει σε μερικές σημαντικές και χωρίς οικονομικό κόστος μεταγραφές. Αλλά δεν πρόκειται να μείνουν εκεί. Μιας και θέλουν να συνεχίσουν το ίδιο δυναμικά μέχρι η ομάδα να φτάσει στο επίπεδο που εκείνοι έχουν θέσει ως στόχο.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να κάνουν δικό τους και τον Μέμφις Ντεπάι. Μία κίνηση που τους ανεβάζει επίπεδο στην επίθεση και δεν πρόκειται να τους στοιχίσει ούτε ένα ευρώ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version