Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Οριστικά στην Παρί ο Ντοναρούμα!» (pic)
Παρί Σεν Ζερμέν

«Οριστικά στην Παρί ο Ντοναρούμα!» (pic)

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν οριστικά.

14.06.2021 | 01:42

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η μεταγραφή του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ιταλός διεθνής τερματοφύλακας φημολογείται πως έχει συμφωνήσει σε όλα με τη γαλλική ομάδα. Θα αφήσει τη Μίλαν έξι χρόνια μετά το ντεμπούτο του με προορισμό το Παρίσι, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Ιταλός ρεπόρτερ είναι χωμένος στα μεταγραφικά δρώμενα και ουκ ολίγες φορές αποκαλύπτει σενάρια. Το συμβόλαιο του 22χρονου τερματοφύλακα λήγει σε λίγες ημέρες. Ανανέωση της τελευταίας στιγμής δεν φαίνεται να προκύπτει. Και όλα δείχνουν ότι ο παίκτης θα αποχωρήσει οριστικά από τη Μίλαν. Και τυπικά αν θέλετε.

Οι «ροσονέρι» μάλιστα πρόσφατα απέκτησαν τον Μάικ Μενιάν από τη Λιλ. Πρωταθλητής Γαλλίας, συνεπώς δεν ήρθε στο Μιλάνο για να κάθεται στον πάγκο. Κι αυτό ο Ντοναρούμα το γνωρίζει. Συνεπώς, μαζί με τον ατζέντη του έχουν δρομολογήσει τη μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Πενταετές συμβόλαιο στον Ντοναρούμα

Όπως αναφέρει ο Ρομάνο, η Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε σε συμφωνία με τον Τζίτζι Ντοναρούμα για πενταετούς διάρκειας συμβόλαιο. Δεν θα ανανεώσει με τη Μίλαν και δεν υπάρχει περίπτωση για δανεισμό. Επίσης, όσον αφορά τον Κέιλορ Νάβας που είναι βασικός, δεν προτίθεται να αφήσει χώρο στον Ιταλό που έρχεται να βάλει μεγάλο ανταγωνισμό. Τέλος, μετά τους Βαϊνάλντουμ και Ντοναρούμα, η Παρί θα κινηθεί για μεταγραφή στο δεξί άκρο της άμυνάς της, λέει ο Ρομάνο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version