ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
SkySports: Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει όσο κανέναν άλλον τον Βιρτζ
Ο Τούχελ τρομάζει με την επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης
Η Μίλαν κατέληξε στον διάδοχο του Πιόλι – Λοπετέγκι ο εκλεκτός
«Η Σπόρτινγκ θέλει Γιόκερες και Ιωαννίδη μαζί»
Τα τέσσερα αστέρια της Μπαρτσελόνα που… ακροβατούν με την έξοδο
Μπαρτσελόνα: O παίκτης που θα κάνει ευτυχισμένο τον Τσάβι το καλοκαίρι
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Ψάχνει επιθετικό η Μίλαν, χάνει και τον Λεάο!

Την ώρα που στη Μίλαν ψάχνουν λύση για την κορυφή της επίθεσης άλλοι τριγυρνούν στον ιταλικό βορρά και ετοιμάζονται να αρπάξουν τον Ράφαελ Λεάο.

Ψάχνει επιθετικό η Μίλαν, χάνει και τον Λεάο!

Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τη Μίλαν. Οι «Ροσονέρι» έστω και στην τελευταία αγωνιστική κατάφεραν να εκπληρώσουν τον στόχο τους. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι τερμάτισε στη 2η θέση της Serie A και αυτομάτως κέρδισε ένα από τα εισιτήρια που οδηγούν στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Επόμενο σκαλοπάτι τώρα, η σταθερότητά! Διοίκηση, Πάολο Μαλντίνι και Στέφανο Πιόλι καταστρώνουν τα πλάνα του φτιάχνοντας με ψυχραιμία και σύνεση στο οικονομικό κομμάτι το ρόστερ της νέας σεζόν. Η Μίλαν έχει να διαχειριστεί πολλές υποθέσεις. Ποδοσφαιριστές που πρέπει να αποκτηθούν και να καλύψουν τα κενά. Παίκτες που υπάρχουν ήδη στην ομάδα όμως η παρουσία τους το επόμενο διάστημα δεν είναι δεδομένη.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ένα από τα θέματα που προκύπτουν τις τελευταίες ημέρες είναι η παραμονή ή όχι του Ράφαελ Λεάο. Ο Πορτογάλος επιθετικός σύμφωνα με το Gazzetta dello Sport βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Μάνατζερ του 22χρονου είναι ο γνωστός σε όλους Χόρχε Μέντες, με τον περίφημο ατζέντη να μαρτυρά πως υπάρχουν δελεαστικές προτάσεις για τον πελάτη του. Αυτές μάλιστα έρχονται από την Πρέμιερ Λιγκ με τις Έβερτον και Γουλβς να βλέπουν την περίπτωση του ταλαντούχου επιθετικού ως μια πολύ καλή ευκαιρία.

Το παραπάνω ρεπορτάζ ενισχύεται ακόμη περισσότερο με αυτό του Calciomercato. Στο κόλπο της διεκδίκησης των δικαιωμάτων του παίκτη προστίθεται και η Μαρσέιγ, με τον γαλλικό σύλλογο να ετοιμάζει δελεαστική πρόταση στους Ιταλούς. Όπως αναφέρεται, η Μίλαν παρουσιάζεται ανοιχτή σε προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή της. Ένα ποσό της τάξεως των 25-30 εκατομμυρίων ευρώ θα ήταν ικανό να φέρει μια νέα προοπτική στη καριέρα του Λεάο.

Η Μίλαν θυμίζουμε πως το τελευταίο διάστημα αναζητά στην αγορά κεντρικό επιθετικό. Τον παίκτη που θα βρεθεί στη κορυφή της γραμμής κρούσης για τη νέα σεζόν. Ντούσαν Βλάχοβιτς και Ολιβιέ Ζιρού παραμένουν ψηλά στη λίστα του Μαλντίνι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ