Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έσπασε τη σιωπή του ο… δαγκανιάρης Ρούντιγκερ!
EURO 2020

Έσπασε τη σιωπή του ο… δαγκανιάρης Ρούντιγκερ!

Τα αδικαιολόγητα προσπάθησε να συμμαζέψει ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, ο οποίος παρά την... απόπειρα δαγκωνιάς του στον Πογκμπά δεν τιμωρήθηκε από την UEFA.

17.06.2021 | 22:24

Θέση για το… ιδιαίτερο περιστατικό με τον Πολ Πογκμπά πήρε για πρώτη φορά ο Αντόνιο Ρούντιγκερ. Ο Γερμανός αμυντικός αναφέρθηκε στην περίεργη στιγμή του με τον μέσο των «τρικολόρ».

Δεν ήθελε τιμωρία του Ρούντιγκερ ο Πογκμπά

Μπορεί η Γαλλία να κέρδισε σχεδόν σβηστά τη Γερμανία με 1-0 πριν λίγες μέρες, όμως το σκορ δεν ήταν αυτό που απασχόλησε τους περισσότερος. Αυτό γιατί ο Ρούντιγκερ τράβηξε τους προβολείς της δημοσιότητας πάνω του για… λάθος λόγο. Πριν το ημίχρονο στο Μόναχο, ο Γερμανός βρέθηκε πίσω από τον Πολ Πογκμπά. Κολλημένος πάνω στον μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ρούντιγκερ φάνηκε πως αποπειράθηκε να δαγκώσει τον Γάλλο μέσο! Μπορεί να μην το πέτυχε ακριβώς, όμως ο Πογκμπά αντέδρασε άμεσα κάνοντας παράπονα στους διαιτητές.

«Δεν μου αρέσει να κλαίω για κάρτες αλλά φάνηκε να με δαγκώνει. Οι διαιτητές δεν πήραν κάποια απόφαση και το σέβομαι, προχωράμε» ανέφερε πριν λίγες ημέρες ο Πογκμπά. «Γνωριζόμαστε πολύ καιρό και δεν θα ήθελα να τιμωρηθεί στο τουρνουά για κάτι τέτοιο».

Την γνωριμία τους ανέφερε και ο Γερμανός παίκτης από την πλευρά του. «Δεν έπρεπε να πάει έτσι στην πλάτη του, δεν υπάρχει αμφιβολία. Φαίνεται λίγο περίεργο. Ο Πολ και εγώ μιλήσαμε μετά τη λήξη ως φίλοι» ανέφερε αρχικά ο παίκτης της Τσέλσι. Μια επεξήγηση για αυτή την κίνηση ήταν το μήνυμα που είχε στείλει στην συνομιλία της εθνικής Γερμανίας πριν το παιχνίδι ο Ρούντιγκερ. «Πρέπει να είμαστε λίγο βρώμικοι» είχε γράψει, αιτιολογώντας κάπως… αυτή την κίνηση.«Έχουν καλούς παίκτες στην επίθεση. Δεν μπορούμε να είμαστε όλη την ώρα καλοί. Κόντρα σε τέτοιους παίκτες πρέπει να είσαι λίγο πιο επιθετικός». Τώρα εξηγούνται… όχι πολλά, αλλά μάλλον έτσι πιστεύει ο Ρούντιγκερ.

Παρά την ιδιαίτερη προσέγγιση του, τα «πάντσερ» δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την ήττα, αποχωρώντας ηττημένοι από το γήπεδο με 1-0. Το Σάββατο, κόντρα στην Πορτογαλία, η Γερμανία θέλει να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να προκριθεί. Ας ελπίσουμε μόνο ο Ρούντιγκερ να μην βγει… πεινασμένος στον αγωνιστικό χώρο…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

EURO 2020
Exit mobile version