ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
EURO 2020

Τρίτος σκόρερ των Euro ο… καλπάζων Γκριεζμάν!

Χάρη στο γκολ του κόντρα στην Ουγγαρία, ο Αντουάν Γκριεζμάν πέρασε τρίτος στην θέση των αρχισκόρερ της ιστορίας των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Τρίτος σκόρερ των Euro ο… καλπάζων Γκριεζμάν!

Μπορεί η Γαλλία να μην κατάφερε να νικήσει την Ουγγαρία, μένοντας στο 1-1, όμως η σημερινή μέρα ήταν ιδιαίτερη για τον Αντουάν Γκριεζμάν. Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα σκόραρε και ανέβηκε στην 3η θέση των σκόρερ της διοργάνωσης. Και όλα αυτά μέσα σε μόλις 2 μεγάλα ραντεβού των ευρωπαϊκών ομάδων!

Πάντα συνεπής στα μεγάλα ραντεβού ο Γκριεζμάν!

Σε αγαπημένη του διοργάνωση αρχίζει να μετατρέπεται το Euro, για τον Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Γάλλος επιθετικός έχει αναπτύξει μια… ιδιαίτερη σχέση με τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Σχέση η οποία ξεκίνησε το 2016 και την διοργάνωση που έλαβε χώρα στην Γαλλία. Τότε, ο επιθετικός των «τρικολόρ» έκανε τα πάντα για την ομάδα του, όντας το μεγάλο αστέρι της ομάδας. Κλείνοντας την διοργάνωση στον τελικό με συνολικά 6 γκολ (!), ο «Γκριζού» είχε κάνει τρομερό ξεκίνημα.

Στη φετινή διοργάνωση, ο σταρ της Μπαρτσελόνα κατάφερε να σκοράρει στο παιχνίδι της Γαλλίας με την Ουγγαρία. Έτσι, έφτασε γρήγορα-γρήγορα τα 7 γκολ στην ιστορία της διοργάνωσης. Αφήνοντας πίσω τους Φαν Νίστελροϊ, Κλάιφερτ, Ρούνεϊ, Ανρί, Ιμπραϊμοβιτς και Νούνο Γκόμες των 6 τερμάτων, ανέβηκε στην τρίτη θέση των αρχικσόρερ της διοργάνωσης. Εκεί, βρίσκεται ο θρύλος της εθνικής Αγγλίας, Άλαν Σίρερ, ο οποίος χρειάστηκε 2 διοργανώσεις για να φτάσει τα 7 γκολ σε Euro.

Μπορεί πλέον στην Γαλλία το μεγάλο αστέρι να είναι ο Κιλιάν Μπαπέ, όμως η συνεισφορά του Γκριεζμάν είναι τεράστια. Μάλιστα, στην σύγχρονη ιστορία των εθνικών ομάδων, μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετράει περισσότερα γκολ σε μεγάλες διοργανώσεις. Συγκεκριμένα, από το Μουντιάλ του 2014 και έπειτα, κανένας άλλο παίκτης (πλην του Κριστιάνο) δεν έχει περισσότερα γκολ. Στα 12 βρίσκεται ο Πορτογάλος, στα 10 ο Γκριεζμάν. Επίδοση εξαιρετική, ειδικά σε μια ομάδα γεμάτη αστέρια όπως είναι οι Πρωταθλητές Κόσμου. Εκεί που το ταλέντο πάει με το… τσουβάλι.

Αυτοί οι αριθμοίμας δείχνουν πως όταν τα γάλατα… πήζουν για τους «τρικολόρ», ο «Γκριζού» είναι ένας παίκτης στον οποίο μπορούν να βασίζονται. Ακόμα και στη μέτρια φετινή του σεζόν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ