ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Θετική για ανταλλαγή Τορέιρα η Λάτσιο

Ο Λούκας Τορέιρα επιθυμεί να αποχωρήσει από την Αγγλία και την Άρσεναλ και η Λάτσιο από την Ιταλία μπορεί να αποδειχθεί μια καλή εναλλακτική επιλογή.

Θετική για ανταλλαγή Τορέιρα η Λάτσιο

Κάθε δυνατό ενδεχόμενο παραχώρησης του Λούκας Τορέιρα εξετάζουν στην Άρσεναλ. Ο Ουρουγουανός μέσος των «κανονιέρηδων» θέλει να αποχωρήσει από το Λονδίνο και η Λάτσιο εμφανίζεται ως πιθανός προορισμός. Μια ανταλλαγή των δύο ομάδων είναι πιο πιθανή από ποτέ, με έμψυχο αντάλλαγμα τον Χοακίν Κορέα.

«Παίζει»… τράμπα Τορέιρα-Κορέα

Ο Λούκας Τορέιρα είναι γνωστό πως θέλει να αποχωρήσει από την Άρσεναλ. Κάτι ο καιρός, κάτι η κατάσταση στους Λονδρέζους, ο Ουρουγουανός δεν επιθυμεί την παραμονή του στο «Έμιρεϊτς». Περνώντας την προηγούμενη σεζόν στην Ατλέτικο Μαδρίτης ως δανεικός, ο Τορέιρα δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής. Έτσι, οι «κολτσονέρος» δεν ενεργοποίησαν την ρήτρα αγοράς του, με τον 25χρονο χαφ να επιστρέφει πίσω στους «κανονιέρηδες».

Κατάσταση που δεν ευνοεί καμία από τις δύο πλευρές, ο Μίκελ Αρτέτα προσπαθεί να βρει μια λύση. Και φαίνεται πως αυτή θα έρθει από… Ιταλία πλευρά. Σύμφωνα με την «Il Messaggero», υπάρχει ένα ενδεχόμενο το οποίο βολεύει τόσο την Άρσεναλ, όσο και την Λάτσιο.

Οι «λατσιάλι», έχουν στο ρόστερ τους έναν παίκτη τον οποίο επιθυμεί να αποκτήσει ο Αρτέτα. Με 11 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ο Χοακίν Κορέα είναι ένας από τους καλοκαιρινούς στόχους των «κανονιέρηδων». Θέλοντας να ενισχύσει την δυσλειτουργική επίθεσή της, η Άρσεναλ είχε καταθέσει μια πρόταση για τον διεθνή Αργεντίνο επιθετικό. Ωστόσο αυτή απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, ψάχνοντας πλέον μια εναλλακτική.

Η μέση οδός φαίνεται πως θα είναι η ανταλλαγή για τις δύο ομάδες. Οι μεν «κανονιέρηδες» επιθυμούν να αποκτήσουν τον Κορέα, θέλοντας να ενισχύσουν την κατώτερη των προσδοκιών επίθεση της ομάδας. Από την άλλη και οι Ιταλοί, δεν εμφανίζονται αρνητικοί στο ενδεχόμενο προσθήκης του Τορέιρα ως έμψυχο υλικό. Ωστόσο, οι πρόσφατες εμφανίσεις του Αργεντινού, έχουν ανεβάσει ιδιαίτερα την αξία του, κάνοντας πιο δύσκολο το όλο εγχείρημα. Έτσι, πιθανότατα θα χρειαστεί να καταβληθεί και ένα χρηματικό ποσό από την αγγλική ομάδα, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία που θα συμφέρει και τις δύο πλευρές.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ