ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Retro Stories

Όταν ο Αρναούτοβιτς στην Ίντερ την είδε… Ζλάταν!

Μια ανέκδοτη ιστορία του Ζοσέ Μουρίνιο για τον αρνητικό πρωταγωνιστή του Euro, Μάρκο Αρναούτοβιτς, ενδεικτική του προβληματικού χαρακτήρα του.

Όταν ο Αρναούτοβιτς στην Ίντερ την είδε… Ζλάταν!

Το ταλέντο του Μάρκο Αρναούτοβιτς είναι αδιαμφισβήτητο. Ο Αυστριακός επιθετικός όσο αγωνιζόταν στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν ένας ποιοτικότατος παίκτης. Ωστόσο, ο… προβληματικός χαρακτήρας του είναι αυτός που τον «χαντακώνει». Κάτι που τόνισε και ο Ζοσέ Μουρίνιο, επαναφέροντας από τη μνήμη του μια ιστορία με πρωταγωνιστή τον Αυστριακό.

Μετά από μια και κάτι ψιλά σεζόν στην Κίνα, ο Μάρκο Αρναούτοβιτς επανήλθε στο προσκήνιο για… λάθος λόγους. Ο Αυστριακός επιθετικός, επιτέθηκε φραστικά σε αντίπαλό του, με αποτέλεσμα η UEFA να τον τιμωρεί με μια αγωνιστική. Τα επεισόδια του Αρναούτοβιτς; Αμέτρητα. Από προπονήσεις και συμπαίκτες, μέχρι σε γεγονότα την ώρα παιχνιδιού, ο 32χρονος είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας.

Μια… ιδιαίτερη ιστορία θυμήθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, από τις ημέρες που βρισκόταν στην Ίντερ. Τότε, ο Αυστριακός επιθετικός βρισκόταν στο Μιλάν ως δανεικός από την Τβέντε, όμως δεν εντυπωσίασε τον «Special One». Αποτέλεσμα ήταν να επιστρέψει μετά από λίγους μήνες στην Ολλανδία.

Η απαξίωση του Αρναούτοβιτς στην επίθεση της Ίντερ του… τρέμπλ!

«Ο τότε τεχνικός διευθυντής της Ίντερ, Μάρκο Μπράνκα, ήρθε με ένα παίκτη από την Ολλανδία τον οποίο ήθελε πολύ να υπογράψουμε. Αυτός ήταν μόλις 18 ετών. Όταν επέστρεψε από την Ολλανδία ο Μπράνκα και μας βρήκε, κάναμε προπόνηση. Τους είδα στην πλάγια γραμμή και αποφάσισα να πάω στα μισά της προπόνησης και να τους χαιρετήσω». Θέλοντας να υπενθυμίσουμε ποιοι παίκτες αγωνίζονταν τότε στην επίθεση της Ίντερ, ήταν οι Κρέσπο, Αντριάνο, Ιμπραΐμοβιτς και Χούλιο Κρουζ.

«Αφού δώσαμε τα χέρια μας, πέρασαν λίγες κουβέντες και ο Αρναούτοβιτς μου είπε: “Κύριε, είμαι καλύτερος από αυτούς”. Μέσα σε γέλια, ο Μουρίνιο συμπλήρωσε: «Κρέσπο, Αντριάνο, Ιμπραΐμοβιτς και Χούλιο Κρουζ, όμως ο 18χρονος Μάρκο ήταν καλύτερος τους με κάποιο τρόπο. Ο Μάρκο είναι ένας τρομερός τύπος, αλλά η συμπεριφορά του είναι σαν μικρού παιδιού. Δεν είναι τυχαίο πως στην Ίντερ έκανε πολύ παρέα με τον… Μάριο Μπαλοτέλι» σχολίασε, κλείνοντας την αφήγηση του ο Μουρίνιο.

Για την ιστορία, ο Αρναούτοβιτς αγωνίστηκε μόλις 3 φορές στην Ίντερ, όλες ως αλλαγή. Φυσικά. ο Μουρίνιο δεν τον απέκτησε ποτέ με κανονική μεταγραφή, περνώντας από Βέρντερ, Στόουκ, Γουέστ Χαμ και καταλήγοντας στην Σανγκάι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ