Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ομπαμεγιάνγκ προπονήθηκε με ομάδα της Μυκόνου! (pic)
Άρσεναλ

Ο Ομπαμεγιάνγκ προπονήθηκε με ομάδα της Μυκόνου! (pic)

Δεν χάνει προπόνηση για κανένα λόγο ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος και στις διακοπές του στη Μύκονο έκανε προπόνηση με την τοπική ομάδα!

25.06.2021 | 15:15

Μέρα χωρίς προπόνηση είναι μέρα… χαμένη για τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Ο Γκαμπονέζος μπορεί να βρίσκεται σε διακοπές, όμως αυτό δεν τον πτόησε από το να προπονηθεί με τοπική ομάδα!

Βουτιές και μετά πάλι προπόνηση ο Ομπαμεγιάνγκ

Τα μάτια τους πρέπει να έτριβαν οι παίκτες της ΑΟ Μυκόνου. Την ώρα που έκαναν προπόνηση μερικά από τα παιδιά της ομάδας, ξαφνικά είδαν ανάμεσά τους τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ! Όταν είσαι αρχηγός σε ομάδα κορυφαίου επιπέδου όπως είναι η Άρσεναλ, δεν χάνεις καμία ευκαιρία για προπόνηση. Και παρότι ο Γκαμπονέζος βρίσκεται σε διακοπές στο ελληνικό νησί, αυτό δεν τον κρατάει μακριά από το να μένει σε άριστη φυσική κατάσταση.

Όπως ήταν φυσικό, οι νεαροί παίκτες της ομάδας ενθουσιάστηκαν κια μετά την προπόνηση ζήτησαν αυτόγραφα και φωτογραφίες με τον παίκτη των «κανονιέρηδων». Υπενθυμίζεται πως στο νησί της Μυκόνου βρίσκονται και άλλοι ποδοσφαιριστές από την Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο αυτοί προτιμούν να απολαύσουν… ήσυχα τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version